hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aldatmak Zennure kimdir? Yeşim Salkım kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

    Aldatmak Zennure kimdir Yeşim Salkım kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    ATV'de yayınlanan Aldatmak dizisinin oyuncuları arasında yer alan Zennure karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Her Perşembe ekrana gelen dizide Zennure merak uyandırdı. İşte Zennure hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Zennure karakteri, Aldatmak dizisinin karakterleri arasında yer alıyor. Peki ama Aldatmak dizisindeki Zennure kimdir? 

    Aldatmak dizisi Zennure kimdir?

    Aldatmak dizisinde Zennure'yi Yeşim Salkım canlandırıyor.  Başarılı oyunculuk performansıyla çok konuşulan Yeşim Salkım, dizinin 58. Bölümünden itibaren 'Aldatmak'taki yerini alacak.Sakin ve uysal bir yapıda gibi gözüken Zennure'nin hassas noktası gururudur. Her şeyi yapabilecek bir potansiyele sahip Zennure'nin gelişi 'Aldatmak'ta taşları yerinden oynatacak.
     

    Yeşim Salkım kimdir?

    12 Nisan 1970 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen şarkıcı, sinema ve dizi oyuncusu Yeşim Salkım, Arnavut asıllıdır. Müzisyen Dursun Salkım'ın kızı olup Ankara'da doğmuş Kavaklıdere'de büyümüştür.

    Saint Benoît Fransız Lisesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Klasik Türk Sanat Müziği Bölümü'nde öğrenim gördü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İlk albümünü 31 Mart 1994'te çıkaran Salkım, "Son Sigara", "Ben Yoldan Gönüllü Çıktım" ve "Hiç Keyfim Yok" adlı parçalarıyla tanındı. 1995 yılında çıkardığı "Ferman" albümü, Deli Mavi, bir Ajda Pekkan cover'ı olan Yeniden Başlasın ve Günlerim Soluyor gibi şarkılarla kariyerini sürdürdü.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow