hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bahar dizisindeki Gülçiçek kimdir? Füsun Demirel kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

    Bahar dizisindeki Gülçiçek kimdir Füsun Demirel kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
    expand

    SHOW TV'de yayınlanan Bahar dizisinin oyuncuları arasında yer alan Gülçiçek karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Her Salı ekrana gelen dizide Gülçiçek merak uyandırdı. Show TV’nin merakla beklenen, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda oturduğu yeni dizisi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın yayın hayatı başladı.  İşte Gülçiçek hakkında bilgiler..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gülçiçek karakteri, Bahar dizisinin karakterleri arasında yer alıyor.Show TV’nin merakla beklenen, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda oturduğu yeni dizisi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın yayın tarihi belli oldu. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle heyecanla beklenen dizi, 13 Şubat Salı günü ekran yolculuğuna başladı. Peki ama Bahar dizisindeki Gülçiçek kimdir ?  

    Bahar dizisi Gülçiçek kimdir?

    Bahar dizisinde Gülçiçek'i Füsun Demirel canlandırıyor.  Gülçiçek, Bahar'ın annesidir. 

    Füsun Demirel kimdir?

    13 Haziran 1958’de Ankara’da dünyaya merhaba diyen Füsun Demirel, lise eğitiminden sonra henüz 18 yaşındayken eğitim için İtalya'ya gitti. İlk senesi 1976'da İtalyanca öğrenen Demirel, daha sonra Roma'daki Dramatik Sanatlar Akademisi'nde tiyatro ve oyunculuk eğitim aldı. Profesyonel sahne kariyerine 1980 yılında Berlin'de Vasif Gören yönetimindeki Kolektif Tiyatro'da adım attı. 1982 yılında Türkiye'ye döndükten sonra Dostlar, Devekuşu ve Dormen tiyatro topluluklarında çalıştı. Sahnede tiyatro oyunculuğuna devam ederken 1984 yılında sinemaya adım attı. Geçmişten günümüze kariyerinde 80’den fazla projede kamera karşısına geçen deneyimli isim ödüllü oyunculuğunun yanı sıra, aralarında Dario Fo ve Franca Rame'nin eserlerinin de bulunduğu birçok oyunu İtalyanca'dan Türkçe'ye çevirdi. İtalyanca’nın yanı sıra İngilizce ve Almanca da bilen Füsun Demirel’in çevirdiği eserler kendi yayınevi tarafından yayımlandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow