hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bahar dizisindeki Sevda kimdir? Pelin Karahan kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

    Bahar dizisindeki Sevda kimdir Pelin Karahan kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
    expand

    SHOW TV'de yayınlanan Bahar dizisinin oyuncuları arasında yer alan Sevda karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Her Salı ekrana gelen dizide Sevda merak uyandırdı. Show TV’nin merakla beklenen, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda oturduğu yeni dizisi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın yayın hayatı başladı.  İşte Sevda hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sevda karakteri, Bahar dizisinin karakterleri arasında yer alıyor.Show TV’nin merakla beklenen, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda oturduğu yeni dizisi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın yayın tarihi belli oldu. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle heyecanla beklenen dizi, 13 Şubat Salı günü ekran yolculuğuna başladı. Peki ama Bahar dizisindeki Sevda kimdir ? 

    Bahar dizisi Sevda kimdir?

    Bahar dizisinde Sevda'yı Pelin Karahan canlandırıyor.   Bahar dizisinde Sevda karakteri böbrek yetmezliği olan birisidir. Bahar kendisi gibi nakil ameliyatı olacak Sevda'ya destek olurken geçirdiği zorlu hastalık süreciyle de yeniden yüzleşecek. 

    Pelin Karahan kimdir?

    1984 yılında Ankara’da doğan Pelin Karahan, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur. İlk projesi 2007-2011 yılları arasında yayınlanan Kavak Yelleri dizisi olmuş, oynadığı rol ile 2011 yılında En Başarılı Kadın Dizi Oyuncusu ödülünü almıştır. 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mihrimah Sultan karakterini canlandıran Pelin Karahan bu projedeki performansı ile de 2015 yılında orta doğunun en önemli ödüllerinden Biaf Uluslararası en iyi kadın oyuncu ödülünü almıştır. 2015 yılında da Yeter dizisinin başrolünde yer almıştır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow