hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bahar'ın kızı Umay kimdir? Alisa Sezen Sever kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

    Baharın kızı Umay kimdir Alisa Sezen Sever kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
    expand

    SHOW TV'de yayınlanan Bahar dizisinin oyuncuları arasında yer alan Umay karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Her Salı ekrana gelen dizide Umay merak uyandırdı. Her Salı ekrana gelen dizide Rengin merak uyandırdı.Show TV’nin merakla beklenen, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda oturduğu yeni dizisi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın yayın hayatı başladı.  İşte Umay hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Umay karakteri, Bahar dizisinin karakterleri arasında yer alıyor.Show TV’nin merakla beklenen, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda oturduğu yeni dizisi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın yayın tarihi belli oldu. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle heyecanla beklenen dizi, 13 Şubat Salı günü ekran yolculuğuna başladı. Peki ama Bahar dizisindeki Umay kimdir ?  

    Bahar dizisi Umay kimdir?

    Bahar dizisinde Umay'ı Alisa Sezen Sever canlandırıyor.  Umay karakteri ise bu yolculukta tiyatroya olan tutkusunu ve babasının mesleği doktorluk arasında sıkışan bir genci canlandırıyor.

    Alisa Sezen Sever kimdir?

    2006 İstanbul doğumlu olan Alisa Sezen Sever, genç oyuncular arasında başarılı bulunuyor. Pek çok reklam filminde yer alan Sever; Muhteşem Yüzyıl, Fatih Harbiye, Güllerin Savaşı gibi başarılı yapımlarda rol alan oyuncu, son olarak da Evli ve Öfkeli, Sahipli, Keşke Hiç Büyümesek, Tozkoparan İskender gibi dizilerde izleyici karşısına çıktı. Şimdilerde Show TV’nin sevilen dizisi “Bahar”da Umay karakterini canlandıran Alisa Sezen Sever, oyunculuk yeteneği ve gelecek vadeden performansıyla Türk dizi sektöründe adından söz ettiriyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow