hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bir Sevdadır oyuncularının isimleri! Bir Sevdadır dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı! İşte Bir Sevdadır oyuncu kadrosu

    Bir Sevdadır oyuncularının isimleri Bir Sevdadır dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı İşte Bir Sevdadır oyuncu kadrosu
    expand

    TRT 1’nin yeni dizisi Bir Sevdadır oyuncu kadrosu merak ediliyor. Bir Sevdadır dizisinin yeni sezon dizisi olacağı planlanıyor. Bir Sevdadır dizisinde birbirinden önemli oyuncular yer almaktadır. Peki ama Bir Sevdadır oyuncuları kimdir? İşte Bir Sevdadır hangi karakteri kim canlandırıyor? sorularının yanıtları!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bozdağ Film Yapım imzalı, yönetmen koltuğunda Günay Günaydın'ın oturduğu, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem'in yazdığı “Bir Sevdadır” dizisi yakında TRT 1 izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki ama Bir Sevdadır dizisinin oyuncuları kim?

    Bir Sevdadır  Oyuncu Kadrosu

    Bir Sevdadır dizisi oyuncuları kimdir? sorusu sıklıkla araştırılıyor. Bir Sevdadır oyuncu kadrosundaki isimler haberimizde.

    Bir Sevdadır Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları

    Bir Sevdadır dizisinin oyuncuları arasında;  Feyyaz Şerifoğlu, Sude Zülal Güler, Ekin Mert Daymaz, Sinem Uslu, Sinan Tuzcu  yer alıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow