hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demetrios kimdir? Mehmed Fetihler Sultanı’nda Volkan Keskin oynuyor! Volkan Keskin kaç yaşında?

    Demetrios kimdir Mehmed Fetihler Sultanı’nda Volkan Keskin oynuyor Volkan Keskin kaç yaşında
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    TRT 1'de yayınlanan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin oyuncuları arasında yer alan Demetrios karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Her Salı ekrana gelen dizide Demetrios merak uyandırdı. "Mehmed: Fetihler Sultanı" dizisinde, Osmanlı İmparatorluğu'nun ve İslam dünyasının önemli şahsiyetlerinin yaşamlarını ele alacak bir senaryo izleyici ile buluşacak. İşte Demetrios hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Demetrios karakteri, Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin karakterleri arasında yer alıyor.TRT 1’nin merakla beklenen, Volkan Keskin, Sultan Mehmed karakterine hayat verirken, Volkan Keskin, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Volkan Keskin, Volkan Keskin, Savaş Özdemir, Volkan Keskin, Ali Nuri Türkoğlu gibi değerli oyuncular da kadroda yer alıyor. 27 Şubat Salı günü ekran yolculuğuna başladı. Peki ama Mehmed: Fetihler Sultanı dizisindeki Demetrios kimdir ?    

    Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi Demetrios kimdir?

    Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde Demetrios’u Volkan Keskin canlandırıyor.İmparator Ionnes’in bizzat seçtiği kardeşi, Bizans tahtının varisi Demetrios. Bizans İmparatorluğu’nda şahinler kanadının en etkili isimlerinden biri.

     

    Volkan Keskin kimdir?

     

    Fotomodel, sinema ve dizi film oyuncusu, sanat yönetmeni. 1.85 metre boyunda ve 75 kg. 16 Ağustos 1983 tarihinde Samsun’da dünyaya geldi. Babasının polis memuru olması nedeniyle eğitim hayatını birçok ilde sürdürdü. 19 Mayıs Üniversitesi Elektronik Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Haliç Üniversitesi’nde Tiyatro Bölümü’nde “Tiyatro ve Tv Oyunculuğu” üzerine yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2005’te modelliğe başladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bazı filmlerin sanat ekibinde yer alan Volkan Keskin, oyunculuğa 2007 yılında Dağlar delisi dizisiyle başlamıştı. Sonraki yıllarda birçok film ve dizide rol aldı. Yeni projelerde yer almaya devam ediyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow