hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dilara Aksüyek Ben Bu Cihana Sığmazam Arzu'ya hayat veriyor! Dilara Aksüyek kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

    Dilara Aksüyek Ben Bu Cihana Sığmazam Arzuya hayat veriyor Dilara Aksüyek kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
    expand

    ATV'de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oyuncuları arasında yer alan Arzu karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Her Salı ekrana gelen dizide Dilara Aksüyek'in canlandırdığı karakter merak uyandırdı. İşte Arzu hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Arzu karakteri, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin karakterleri arasında yer alıyor. Peki ama Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki Arzu kimdir

    Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi Arzu kimdir?

    Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Arzu'yı Dilara Aksüyek canlandırıyor.  Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Aksüyek, dizide Arzu rolüne hayat verecek ve Ateş Türk’ün (Burak Çelik) Fransa’dan gelen eski eşi olarak seyirci karşısına çıkacak. Oyuncu, 62'nci bölümden itibaren dizinin ekibinde yer alacak.
     
    Dilara Aksüyek kimdir?

    Oyuncu Dilara Aksüyek, 24 Temmuz 1987 tarihinde İzmir'in Karşıyaka ilçesinde doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunudur.

    İlk oyunculuk tecrübesini, 2012 yılında yayımlanan Evlerden Biri dizisinde "Filiz" karakteri ile yaşamıştır. 2013-2014 yılları arasında yayımlanan Merhamet adlı dizide Narin'in kardeşi "Şadiye" karakterini canlandırdıktan sonra Kadim Dostum adlı dizide "Deniz" karakterini canlandırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde "Mahfiruze Sultan" karakterini canlandırdı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow