hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elendi mi? Gizem Memiç Survivor'da! Survivor Gizem kimdir, kaç yaşında? Gizem Memiç evli mi? Gizem Memiç neden yok, nerede?

    Elendi mi Gizem Memiç Survivorda Survivor Gizem kimdir, kaç yaşında Gizem Memiç evli mi Gizem Memiç neden yok, nerede
    expand

    Survivor Gizem kimdir? sorusu gündemde... Survivor ALL Star 2024'ün kadrosu açıklandı. Dikkat çeken isimlerin yer aldığı kadroda Gizem Memiç'in kim olduğu sorgulanıyor. Kırmızı ve mavi olmak üzere iki takımın kozlarını paylaşacağı yarışmada Gizem Memiç de yer aldı. Peki ama Survivor All Star 2023 Gizem Memiç kimdir, kaç yaşında, evli mi?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Survivor Gizem kimdir? sorgulatması hız kazandı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu TV8'in sevilen yarışması Survivor'da beklenen sezon başladı. SMS oylamasının olmadığı ve sadece yarışmacıların güçlerinin gündemde olacağı Survivor yeni sezon kadrosunda Gizem Memiç de yer alıyor. Peki ama Gizem Memiç kimdir?

    Survivor Gizem Memiç kimdir? 

    Gizem Memiç 16 Mayıs 1990'da Ankara'da doğdu. 1 Nisan 2010 tarihinde Miss Turkey seçilmiştir. Tacını bir önceki yılın kraliçesi Miss Turkey 2009 Ebru Şam'dan aldı. Türkiye'yi hem Miss World Dünya Güzellik Yarışması'nda hem de Miss Universe Kâinat Güzellik Yarışması'nda temsil etti.

    Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı mezunudur.

     
    Hastaneye kaldırıldı

    Survivor 2024 All Star yarışmasında yer alan Gizem Memiç bu akşam yayınlanan bölümde ambulansla hastaneye kaldırıldı. Gizem'in hastaneye kaldırılma sebebi dizindeki şişlik olarak açıklandı. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow