hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eyüp El Ensari kimdir? Mehmed Fetihler Sultanı’nda Gassan Mesud oynuyor! Gassan Mesud kaç yaşında?

    Eyüp El Ensari kimdir Mehmed Fetihler Sultanı’nda Gassan Mesud oynuyor Gassan Mesud kaç yaşında
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    TRT 1'de yayınlanan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin oyuncuları arasında yer alan Eyüp El Ensari karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Her Salı ekrana gelen dizide Eyüp El Ensari merak uyandırdı. "Mehmed: Fetihler Sultanı" dizisinde, Osmanlı İmparatorluğu'nun ve İslam dünyasının önemli şahsiyetlerinin yaşamlarını ele alacak bir senaryo izleyici ile buluşacak. İşte Eyüp El Ensari hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eyüp El Ensari karakteri, Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin karakterleri arasında yer alıyor.TRT 1’nin merakla beklenen, Gassan Mesud, Sultan Mehmed karakterine hayat verirken, Gassan Mesud, Fikret Kuşkan, Gassan Mesud, Sinan Albayrak, Kenan Çoban, Gassan Mesud, Savaş Özdemir, Gassan Mesud, Ali Nuri Türkoğlu gibi değerli oyuncular da kadroda yer alıyor. 27 Şubat Salı günü ekran yolculuğuna başladı. Peki ama Mehmed: Fetihler Sultanı dizisindeki Eyüp El Ensari kimdir ?  

     

    Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi Eyüp El Ensari kimdir?

     

    Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde Eyüp El Ensari’u Gassan Mesud canlandırıyor.Dizi, İslam alemi için önemli isimlerden olan Eyüp el Ensari'nin de hayatından kesitler sunacak.Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde aynı zamanda İslam alemi için önemli isimlerden olan Eyüp el Ensari'nin de hayatından kesitler sunulacak. Eyüp el Ensari karakterini ise dünyaca ünlü yıldız isim Ghassan Mesud canlandıracak. Cennetin Krallığı ve Karayip Korsanları gibi dünyaca ünlü yapımlarda rol almış Ghassan Mesud'a özel bir makyaj ekibi eşlik etti.

    Gassan Mesud kimdir?

     

    Gassan Mesud 20 Eylül 1958’de Şam’da dünyaya gelen Suriyeli bir oyuncudur. Evli ve bir erkek, bir de kız çocuk babası olan Gassan Mesud, Suriye'de birçok film çevirmiştir. Diplomasiyyoun adlı oyun kendisine aittir. 2005 yılında çekilen Cennetin Krallığı isimli filmde Müslüman orduların kumandanı Selahaddin Eyyubi olarak rol alması onun oyunculuk kariyeri için kilometre taşlarından biri olmuştur.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesud, 2024 yılında yayımlanan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde Ebu Eyyûb el-Ensarî rolünü canlandırıyor.

     
     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow