hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Halime Hatun kimdir? Mehmed Fetihler Sultanı’nda Emine Ün oynuyor! Emine Ün kaç yaşında?

    Halime Hatun kimdir Mehmed Fetihler Sultanı’nda Emine Ün oynuyor Emine Ün kaç yaşında
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    TRT 1'de yayınlanan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin oyuncuları arasında yer alan Halime Hatun karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Her Salı ekrana gelen dizide Halime merak uyandırdı. "Mehmed: Fetihler Sultanı" dizisinde, Osmanlı İmparatorluğu'nun ve İslam dünyasının önemli şahsiyetlerinin yaşamlarını ele alacak bir senaryo izleyici ile buluşacak. İşte Halime hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halime Hatun karakteri, Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin karakterleri arasında yer alıyor.TRT 1’nin merakla beklenen, Emine Ün, Sultan Mehmed karakterine hayat verirken, Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Kenan Çoban, Bülent Alkış, Savaş Özdemir, Esila Umut, Ali Nuri Türkoğlu gibi değerli oyuncular da kadroda yer alıyor. 27 Şubat Salı günü ekran yolculuğuna başladı. Peki ama Mehmed: Fetihler Sultanı dizisindeki Halime Hatun kimdir ?

    Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi Halime Hatun kimdir?

    Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde Halime Hatun’u Emine Ün canlandırıyor.Soylu bir aileden gelmesi nedeniyle Hüma Hatun’un kendisi yerine tercih edilmesine hazmedemeyen, büyük bir kıskançlık duyan Halime Hatun. Şehzade Ahmed’i tahta geçirebilmek için her şeyi yapmaya hazır.

    Emine Ün kimdir?

    Dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu Emine Ün, 24 Eylül 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Emine Ün'ün babası İbrahim Alkan, annesi ise Müzeyyen Bolverdi'dir.

    İstanbul Etiler Lisesinden mezun olan Emine Ün liseden sonra 1992 senesinde Neşe Erberk'in ajansında modellik yapmaya başlayarak çalışma hayatına başladı. Modellik kariyerine 1992 yılında başlayan Emine Ün, 1994 senesinde Hey Girl dergisinde kapak kızı seçilmiştir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow