hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hudutsuz Sevda Davut kimdir? Sedat Kalkavan kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

    Hudutsuz Sevda Davut kimdir Sedat Kalkavan kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    FOX TV'de yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisinin oyuncuları arasında yer alan Davut karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Her Perşembe ekrana gelen dizide Davut merak uyandırdı. İşte Davut hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Davut karakteri, Hudutsuz Sevda dizisinin karakterleri arasında yer alıyor. Peki ama Hudutsuz Sevda dizisindeki Davut kimdir? 

     

    Hudutsuz Sevda dizisi Davut kimdir?

     

    Hudutsuz Sevda dizisinde Davut'u Sedat Kalkavan canlandırıyor.  Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, hikayesine yeni bir ailenin geleceği öğrenilen dizinin kadrosuna Sedat Kalkavan dahil oldu. Kalkavan dizide 'Davut' rolüne hayat verecek. Halil İbrahim'in (Deniz Can Aktaş) onur savaşının ele alındığı dizinin ekibine oyuncu Kaan Turgut da katıldı.

    Sedat Kalkavan kimdir?

    Tiyatro yönetmen yardımcısı - tiyatro , sinema ve dizi film oyuncusu. 13 Mart 1969, İstanbul doğumludur. 177cm boyunda ve 75kg. Kırşehir İnşaat Meslek Yüksek Okulu ve Ahievran Üniversitesi Teknik Bilimler Yüksek Okulu İnşaat Bölümünü bitirdikten sonra Şahika Tekand Stüdyosunda oyunculuk eğitimi almıştır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sedat Kalkavan, tiyatro çalışmaları yanı sıra 2004 yılından itibaren Kurtlar Vadisi, , Atiye, Solucan, Diriliş Ertuğrul, Son Çıkış, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yedi Güzel Adam, Sabit Kanca 2, İnadına Yaşamak, Alemin Kralı, Bir Çocuk Sevdim, Uyanış: Büyük Selçuklu, Şanzelize Düğün Salonu gibi çeşitli film ve dizilerde rol aldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow