hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İnci Taneleri Güngör kimdir? Cihan'ın annesi! Evren Duyal Aşk-ı Memnu'da oynamıştı!

    İnci Taneleri Güngör kimdir Cihanın annesi Evren Duyal Aşk-ı Memnuda oynamıştı
    expand

    Başarılı oyuncu Evren Duyal, İnci Taneleri'nin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Milyonların konuştuğu İnci Taneleri dizisinde Cihan'ın yakını olarak dikkat çekecek. Peki ama Evren Duyal kimdir, kaç yaşında?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Evren Duyal, Aşk-ı Memnu dizisindeki Nesrin karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Usta oyuncu artık İnci Taneleri dizisinde... Peki ama Evren Duyal kimdir?

    Evren Duyal İnci Taneleri'nde hangi karakteri canlandırıyor?

    Evren Duyal'ın Kubilay Aka'nın canlandırdığı Cihan karakterinin yakını olarak dikkat çekecek. Hatta Evren Duyal, dizide Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem karakterini zora sokacak. 

    Evren Duyal kimdir? 

    Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Önce 'Bizim Tiyatro', sonrasında ise 'Tiyatro Ti'ye katılan sanatçı, 1998'den 2001 yılına kadar İstanbul Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde Tiyatro Bölüm Başkan Yardımcısı olarak ses, nefes, fonetik ve oyunculuk dersleri verdi. Ayrıca birçok kurumda drama eğitimi veren Duyal, yer aldığı “Milena’dan Kafka’ya Mektuplar", "Bekleme Odası", "Masal Bu Ya", "Başkan ve Hayalet", "Haftanın Elemanı" gibi tiyatro oyunlarının yanı sıra Aşk-ı Memnu, Eksik Etek, Bir Günah Gibi, Dedemin Dolabı  dizilerinde de rol aldı.

    Yer aldığı diziler:İnci Taneleri (Kanal D, BKM, 2024)
    Alef: Mal-i Hülya (BluTV, 2022)
    Koca Koca Yalanlar (Nagihan, 2018, Kanal D)
    Aşk Laftan Anlamaz
    Aşk-ı Memnu

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow