hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İnci Taneleri Nehir kimdir? Azem'in kızı Nehir'i kim oynuyor? Sera Kutlubey İnci Taneleri'nde!

    İnci Taneleri Nehir kimdir Azemin kızı Nehiri kim oynuyor Sera Kutlubey İnci Tanelerinde
    expand

    İnci Taneleri dizisi her perşembe Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Sevilen dizide Nehir karakterinin gizemi artmaya başladı. Çeşitli sosyal medya hesaplarında Nehir için Azem'in kızı mı diye iddialar ortaya atıldı. Peki ama Nehir kimdir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İnci Taneleri, hapishaneden çıktıktan sonra hayatını yeniden kurmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisinde; Azem Yücedağ, cezaevinde geçirdiği onlarca yılın ardından artık özgürlüğüne kavuşur. Acı dolu geçmişe sahip olan Azem, taşıdığı büyük sır ve hayatın yüküyle umudun peşinden koşarken, kolyesinden kopup dört bir yana savrulan inci tanelerini bir araya getirebilecek midir? sorusu yanıt arıyor. İşte İnci Taneleri'nde son dönemde merak uyandıran Nehir karakteri hakkında bilgiler...

    İnci Taneleri Nehir kimdir?

    İnci Taneleri dizisinde Nehir karakterinin akıbeti merak uyandırıyor. Azem, oğlu Cihan'a kavuştuktan sonra Nehir'i de aramaya başladı. 

    Azem'in öğrencisi, komiser Erman; Nehir'e dair bir iz bulamamaktadır. İzleyicilerin aklına acaba Nehir yurt dışına mı evlatlık verildi? sorusunu getirdi.  

    Cihan'ın flörtleştiği Doktor Elif ise şu soruyu sorar: Peki ablan, ona ne oldu? 

    Artık dizide Nehir ile ilgili bilgileri öğrenmenin vakti geldi. 

    Birsen Altuntaş'ın haberine göre, rolün sahibi belli oldu.

    "Zalim İstanbul" dizisinin ardından "İyilik" projesiyle yıldızı parlayan Sera Kutlubey “İnci Taneleri”nin Nehir’i oldu. Kutlubey oyunculuğun yanı sıra yazarlık yönüyle de adından söz ettiriyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SERA KUTLUBEY KİMDİR?

    24 Ekim 1997 tarihinde Ankara'da doğdu. Eğitimini Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünde tamamladı.İlk oyunculuk deneyimini, 2016 yılında rol aldığı Kehribar dizisi ile yaşadı. Ardından Babam ve Ailesi dizisinde rol aldı. 2017 yılında İsimsizler dizisinde "Seher" karakterini canlandırdı ve 2019-2020 yılları arasında Zalim İstanbul dizisinde "Cemre Yılmaz" karakterini oynayarak tanınırlık kazandı. 2022-2023 yılları arasında yayımlanan İyilik dizisinde "Damla" karakterini canlandırdı.

    İlk romanı, Plüton'un Düş'üşü, 2022'de İthaki Yayınları'ndan çıktı.



    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow