hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İnci Taneleri Piraye kimdir? Selma Ergeç kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

    İnci Taneleri Piraye kimdir Selma Ergeç kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
    expand

    KANAL D'de yayınlanan İnci Taneleri dizisinin oyuncuları arasında yer alan Piraye karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Her Perşembe ekrana gelen dizide Piraye merak uyandırdı. İşte Piraye hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Piraye karakteri, İnci Taneleri dizisinin karakterleri arasında yer alıyor. Peki ama İnci Taneleri dizisindeki Piraye kimdir? 

    İnci Taneleri dizisi Piraye kimdir?

    İnci Taneleri dizisinde Piraye'yi Selma Ergeç canlandırıyor.  

     

    Piraye Ayça’nın annesidir. Düğme tasarımı ve imalatı yapan bir firmanın sahibidir. Son zamanlarda şirketi biraz küçülse de çok çalışmaktadır. 


    Selma Ergeç kimdir?

    1 Kasım 1978 tarihinde Türk bir baba ve Alman bir annenin ilk çocuğu olarak Almanya'nın Hamm şehrinde doğdu. Babası Adanalı Türk bir doktor, annesi ise Alman bir hemşireydi. Yurt dışında tıp fakültesinde okurken öğretiminin üçüncü yılında Türkiye'ye staja geldi. Öğretimine altı ay ara vermek isterken eroin bağımlısı bir genç kız castı için oyuncu arandığını gördü ve tıp fakültesinden ayrıldı. 2001 yılındaki Best Model of Turkey (Türkiye'nin En İyi Mankeni) adlı yarışmada En İyi Yürüyen Manken seçilmiştir. Aynı yarışmada Şenay Akay 1. olmuştur.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow