hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cüneyd efendi! Kızıl Goncalar Cüneyd kimdir, hastalığı nedir? Cüneyd kimin oğlu? Mert Yazıcıoğlu kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

    Cüneyd efendi Kızıl Goncalar Cüneyd kimdir, hastalığı nedir Cüneyd kimin oğlu Mert Yazıcıoğlu kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Cüneyd'in hastalığı merak ediliyor. Kızıl Goncalar Cüneyt (Cüneyd) karakteri merak uyandırdı. Mert Yazıcıoğlu sevilen dizide Cüneyt (Cüneyd) karakterine hayat veriyor. Peki ama Mert Yazıcıoğlu kimdir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kızıl Goncalar Cüneyt (Cüneyd) karakterini canlandıran Mert Yazıcıoğlu gündemde… FOX TV’de yayınlanan ve her Pazartesi ekrana gelen dizide oynayan Mert Yazıcıoğlu yaşamına dair merak edilenler haberimizde… 

    Kızıl Goncalar Cüneyt (Cüneyd) kimdir?

    Pozitif bilimlerle bakılırsa tedaviye muhtaç, tarikat dünyasından bakınca cezbe ve hikmet sahibi bir velidir. Psikiyatr Levent, Zeynep ve Meryem’le tanışması hayatını derinden etkileyecektir. 
     

    Mert Yazıcıoğlu kimdir?

    10 Mayıs 1993'te İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme bölümüne kaydoldu. Bir arkadaşının oyunculuk yaptığı dizi setine gittiğinde oyuncu olmaya yönelik ilk adımı attı. İlk olarak Sumru Onat'ın kurduğu Cast 33 ajansıyla ve sonrasında Ümit Çırak ile tanıştı. Ümit Çırak'tan 3 Mota Eğitim atölyesinde oyunculuk dersleri almaya başladı. Bir süre oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Dedemin İnsanları adlı filmle oyunculuğa başladı. 2013-2016 yılları arasında FOX'ta yayımlanan; başrollerini Ece Uslu, Özcan Deniz, Ayça Ayşin Turan gibi isimlerin olduğu Karagül adlı dizide "Baran Şamverdi" karakterini canlandırdı. Daha sonra Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı dizide "Fırat" karakterini, Mehmed: Bir Cihan Fatihi adlı dizide ise "Korkut" karakterini canlandırdı. 2018 yılında yayımlanan İyi Oyun adlı Sinema filminde "Cenk" karakterini canlandırdı. 2018-2019 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Bir Litre Gözyaşı adlı dizide "Mahir Yetkin" karakterini canlandırdı. Netflix'te yayımlanan Aşk 101 dizisinde "Sinan" rolünü oynadı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow