hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konstantinos kimdir? Mehmed Fetihler Sultanı’nda Seçkin Özdemir oynuyor! Seçkin Özdemir kaç yaşında?

    Konstantinos kimdir Mehmed Fetihler Sultanı’nda Seçkin Özdemir oynuyor Seçkin Özdemir kaç yaşında
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    TRT 1'de yayınlanan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin oyuncuları arasında yer alan Konstantinos karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Her Salı ekrana gelen dizide Konstantinos merak uyandırdı. "Mehmed: Fetihler Sultanı" dizisinde, Osmanlı İmparatorluğu'nun ve İslam dünyasının önemli şahsiyetlerinin yaşamlarını ele alacak bir senaryo izleyici ile buluşacak. İşte Konstantinos hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Konstantinos karakteri, Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin karakterleri arasında yer alıyor.TRT 1’nin merakla beklenen, Seçkin Özdemir, Sultan Mehmed karakterine hayat verirken, Seçkin Özdemir, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Seçkin Özdemir, Seçkin Özdemir, Savaş Özdemir, Seçkin Özdemir, Ali Nuri Türkoğlu gibi değerli oyuncular da kadroda yer alıyor. 27 Şubat Salı günü ekran yolculuğuna başladı. Peki ama Mehmed: Fetihler Sultanı dizisindeki Konstantinos kimdir ?    

    Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi Konstantinos kimdir?

    Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde Konstantinos'u Seçkin Özdemir canlandırıyor.

    Seçkin Özdemir kimdir?

    25 Ağustos 1981'de İstanbul'da doğdu. Aslen Sinopludur. 2000 senesinde Kocaeli’nin bölgesel yabancı müzik radyolarında radyo programcılığına başladı. Antalya, İstanbul ve Bodrum’da DJ olarak çalıştı. 2004 yılının Ağustos ayında televizyon programı sunmaya başladı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde aldığı tiyatro eğitiminin ardından çeşitli reklam filmlerinde rol aldı ve 2008 yılında "Yaban Gülü" dizisinde "Burak" karakterini oynadı.
     
     
     Başkent İletişim Akademisi'nde aldığı oyunculuk eğitiminin ardından, 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan'ın sevgilisi "Leo" karakterini canlandırdı. Özdemir, "Al Yazmalım" isimli dizide Özge Özpirinçci ile birlikte başrol oynadı. 2013 yılının Mart ayında yayımlanmaya başlayan ve "I'm Sorry, I Love You" adlı bir Kore dizisinden uyarlanan "Bir Aşk Hikayesi" adlı dizide Damla Sönmez ile başrol oynadı. 2014 yılı Aralık ayında başlayan "Günahkâr" dizisinde Gülcan Arslan ve Hazal Filiz Küçükköse ile başrol oynadı. 2015 yılında '' Racon: Ailem İçin" dizisinde Mehmet Aslantuğ, Hande Doğandemir ve Barış Arduç ile kamera karşısına geçti. Dizi reyting düşüklüğü nedeniyle yayından kaldırıldı. 2015 yılında "Acı Aşk" adlı dizide Bulut Ocak'ı oynadı. Dizi, 13 Mart 2016'da 13. bölümde ekranlara veda etti. "Kiralık Aşk"ın ikinci sezonunda "Pamir Marden" karakteriyle ekranlara geri döndü.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow