hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bali Bey kimdir? Mehmed Fetihler Sultanı’nda Kenan Çoban oynuyor! Kenan Çoban kaç yaşında?

    Bali Bey kimdir Mehmed Fetihler Sultanı’nda Kenan Çoban oynuyor Kenan Çoban kaç yaşında
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    TRT 1'de yayınlanan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin oyuncuları arasında yer alan Malkoçoğlu Bali Bey karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Her Salı ekrana gelen dizide Malkoçoğlu Bali Bey merak uyandırdı. "Mehmed: Fetihler Sultanı" dizisinde, Osmanlı İmparatorluğu'nun ve İslam dünyasının önemli şahsiyetlerinin yaşamlarını ele alacak bir senaryo izleyici ile buluşacak. İşte Malkoçoğlu Bali Bey hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Malkoçoğlu Bali Bey karakteri, Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin karakterleri arasında yer alıyor.TRT 1’nin merakla beklenen, Kenan Çoban, Sultan Mehmed karakterine hayat verirken, Kenan Çoban, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Kenan Çoban, Kenan Çoban, Savaş Özdemir, Kenan Çoban, Ali Nuri Türkoğlu gibi değerli oyuncular da kadroda yer alıyor. 27 Şubat Salı günü ekran yolculuğuna başladı. Peki ama Mehmed: Fetihler Sultanı dizisindeki Malkoçoğlu Bali Bey kimdir ?   

    Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi Malkoçoğlu Bali Bey kimdir?

    Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde Malkoçoğlu Bali Bey’i Kenan Çoban canlandırıyor.

     

    Kenan Çoban kimdir?

    Kenan Çoban, 22 Ocak 1975'te Elazığ'ın Palu ilçesinde dünyaya geldi. Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımlarından biri olan Kurtlar Vadisi'nde "Abdülhey Çoban" karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaştı. 2003 ile 2014 yılları arasında bu seriye emek verdi. İlk olarak dizide bir mevlitte limonata dağıtırken görünen Çoban, daha sonra Abdülhey karakteriyle ekranlarda yer almaya başladı. 2014'te "Beyaz Karanfil" adlı dizide başrolde oynayarak yeteneğini farklı karakterlerle de sergiledi. 2015 ile 2020 yılları arasında ise "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinde "Fahri" karakterine hayat verdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow