hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mara Hatun kimdir? Mehmed Fetihler Sultanı’nda Tuba Ünsal oynuyor! Tuba Ünsal kaç yaşında?

    Mara Hatun kimdir Mehmed Fetihler Sultanı’nda Tuba Ünsal oynuyor Tuba Ünsal kaç yaşında
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    TRT 1'de yayınlanan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin oyuncuları arasında yer alan Mara Hatun karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Her Salı ekrana gelen dizide Mara Hatun merak uyandırdı. "Mehmed: Fetihler Sultanı" dizisinde, Osmanlı İmparatorluğu'nun ve İslam dünyasının önemli şahsiyetlerinin yaşamlarını ele alacak bir senaryo izleyici ile buluşacak. İşte Mara Hatun hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mara Hatun karakteri, Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin karakterleri arasında yer alıyor.TRT 1’nin merakla beklenen, Tuba Ünsal, Sultan Mehmed karakterine hayat verirken, Tuba Ünsal, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Kenan Çoban, Tuba Ünsal, Savaş Özdemir, Tuba Ünsal, Ali Nuri Türkoğlu gibi değerli oyuncular da kadroda yer alıyor. 27 Şubat Salı günü ekran yolculuğuna başladı. Peki ama Mehmed: Fetihler Sultanı dizisindeki Mara Hatun kimdir ?  

     

    Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi Mara Hatun kimdir?

     

    Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde Mara Hatun’u Tuba Ünsal canlandırıyor. Hristiyan bir Sırp prensesi Mara Hatun. Devlet-i Aliyye’nin ve Sultan Mehmed Han’ın en büyük destekçisi. Kimi zaman bir bürokrat, kimi zaman da bir anne gibi Mehmed’in yanında.

     

    Tuba Ünsal kimdir?

     

    Tuba Ünsal, 7 Aralık 1981 tarihinde Denizli'de doğmuştur. Annesi el sanatları öğretmeni, babası asker. Malatya'da yaşayan Ebru adında evli bir ablası var. İlkokulu Vize, Kırklareli'de okudu, ortaokulu Şanlıurfa'da okudu. Liseye ise İzmir'de başlayıp bitirdi. Lisedeyken voleybol takımında ve tiyatro kulübündeydi. Üniversiteye Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümü'nde başladı. Birinci sınıfında okurken, öğrenimine ara verdi. Daha sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinde eğitimini tamamladı.
    1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldı. Ardından profesyonel mankenlik yapmaya başladı. Sonra Fransa'ya gitti. Birkaç ay burada'Kartal Sanat Tiyatrosu'na girdi. Ve burada 'Rıfat Ilgaz Sahnesi'nde oyunculuk yaptı.
    Los Angeles'ta Stella Eller akademide oyunculuk eğitimi aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çeşitli televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı, televizyon programları yaptı. 2003 yılında Yılmaz Erdoğan'ın çektiği "Vizontele Tuuba" filminde oynadı.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow