hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Merak edildi: Atla Gel Şaban oyuncuları kimdir? Atla Gel Şaban nerede çekildi? Atla Gel Şaban konusu ne?

    Merak edildi: Atla Gel Şaban oyuncuları kimdir Atla Gel Şaban nerede çekildi Atla Gel Şaban konusu ne
    expand

    Natuk Baytan yönetmenliğinde çekilen Atla Gel Şaban filminin oyuncuları merak ediliyor. SHOW TV'de yayınlanan Atla Gel Şaban filmi oyuncu kadrosu araştırılıyor. İşte Kemal Sunal, Oya Aydoğan gibi isimlerin yer aldığı Yedi Bela Hüsnü nerede çekilmiştir, konusu ne gibi soruların yanıtları...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SHOW TV'de ekrana gelen 'Atla Gel Şaban' filminin hikayesi ve oyuncuları sorgulanıyor. Atla Gel Şaban oyuncuları arasında birbirinden usta isimler yer alıyor. Peki ama Atla Gel Şaban nerede çekildi, oyuncuları kim?

    Atla Gel Şaban konusu nedir?

    Fakir bir adam olan Niyazi, bir fabrikada az bir maaş ile çalışmaktadır. Mahalleliye olan borçlarından dolayı köşe bucak kaçmak zorunda kalan Niyazi, çevresindekilerin at yarışına merak sardığını görür ve kendisi de denemeye karar verir. İşine gitmek için minibüse bindiği sırada at yarışı oynayan Niyazi, akşam sonuçları öğrendiğinde at yarışını kazandığını öğrenir. Ancak ne yazık ki kuponu yatırmamıştır. Her gün işe giderken minibüsün içinde at yarışı oynayıp kendini sınayan Niyazi, tüm yarışları tutturduğunu görür. Niyazi’nin durumuna şahit olan bir adam ise bu durumu mafya babası Kazım’a bildirir. Niyazi’den kendisi için at yarışı oynamasını isteyen Kazım, bu sayede servetine servet katmayı planlar. İsteğinin gerçekleştirilmesi için Niyazi’yi alıkoyan Kazım, at yarışı sonuçlarını görünce hüsrana uğrar. Niyazi bu sefer at yarışını kazanamamıştır. At yarışışını her sabah minibüsün içerisindeyken oynadığını söyleyen Niyazi, aynı atmosfer olmadan ilham gelmediğini söyler. Bunun üzerine Kazım’ın adamları, Niyazi’ye ilham gelmesi için gereken ortamı ayarlamaya çalışır. Niyazi, at yarışını kazanmayı sağlayacak olan kuponu hazırlayıp Kazım’dan kurtulmayı başarabilecek midir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atla Gel Şaban oyuncuları

     

    Kemal Sunal
    Rolü : Niyazi

    Nevra Serezli
    Rolü : Niyazi'nin Karısı

    Dinçer Çekmez
    Rolü : Kazım

    Reha Yurdakul
    Rolü : Niyazi'nin Patronu Halim Bey

    Zihni Göktay
    Rolü : Halil

    Turgut Özatay
    Rolü : Davut

    Renan Fosforoğlu
    Rolü : Kenan Amca

    Tuncer Sevi
    Rolü : Oduncu
    Kazım'ın Adamı
    Metin Çekmez
    Yarışsever
    Ajlan Aktuğ
    Bakkal
    Yaşar Güner
    Selahattin
    Selahattin Fırat
    Mahalleli
    Necdet Kökes

    Atla Gel Şaban nerede çekildi?

    Atla Gel Şaban 1984 yılında çekilmiştir. Film genel olarak Sarıyer'in Bahçeköy semtinde çekilmiştir. At yarışı sahnelerinde ise Veli Efendi Hipodromunda çekildi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow