hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Murad kimdir? Mehmed Fetihler Sultanı’nda Teoman Kumbaracıbaşı oynuyor! Teoman Kumbaracıbaşı kaç yaşında?

    Murad kimdir Mehmed Fetihler Sultanı’nda Teoman Kumbaracıbaşı oynuyor Teoman Kumbaracıbaşı kaç yaşında
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    TRT 1'de yayınlanan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin oyuncuları arasında yer alan Sultan Murad karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Her Salı ekrana gelen dizide Sultan Murad merak uyandırdı. "Mehmed: Fetihler Sultanı" dizisinde, Osmanlı İmparatorluğu'nun ve İslam dünyasının önemli şahsiyetlerinin yaşamlarını ele alacak bir senaryo izleyici ile buluşacak. İşte Sultan Murad hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sultan Murad karakteri, Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin karakterleri arasında yer alıyor.TRT 1’nin merakla beklenen, Teoman Kumbaracıbaşı, Sultan Mehmed karakterine hayat verirken, Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Kenan Çoban, Teoman Kumbaracıbaşı, Savaş Özdemir, Teoman Kumbaracıbaşı, Ali Nuri Türkoğlu gibi değerli oyuncular da kadroda yer alıyor. 27 Şubat Salı günü ekran yolculuğuna başladı. Peki ama Mehmed: Fetihler Sultanı dizisindeki Sultan Murad kimdir ?  

    Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi Sultan Murad kimdir?

    Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde Sultan Murad’ı Teoman Kumbaracıbaşı canlandırıyor. Tüm Osmanlı tebaasının saygı duyduğu bir hükümdar. Ömrü cenk ederek geçen, Haçlı ordularını defalarca bozguna uğratan büyük komutan Sultan Murad Han. Bir sulh döneminin başladığını düşünerek tahtı Şehzade Mehmed’e bıraksa da yaklaşan büyük tehlike, isyanlar ve Çandarlı’nın akıl oyunlarına kayıtsız kalmadı.

    Teoman Kumbaracıbaşı kimdir?

    Teoman Kumbaracıbaşı, 18 Ekim 1971 tarihinde Arjantin’de doğdu. Annesi Arjantinli, babası ise Türk’tür. Altı yaşındayken Türkiye’ye taşındılar. Avusturya Lisesi’nde okudu ve tiyatroya orada başladı. Daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı Mühendisliği bölümünü kazandı ve buradan mezun oldu. Farklı tiyatro gruplarında sahne önünde ve sahne arkasında görev aldı. Kamera karşısına ise ilk kez 2004 Uğur Yücel imzalı "Yazı Tura" filmi ile geçti. İlk uzun metrajlı film deneyiminde eşcinsel bir karakter olan "Teoman"a hayat verdi. Bu rolden sonra Girdap (2008), Made in Europe (2008), Gecenin Kanatları (2009), Tuzak (2009) gibi filmlerde rol aldı. Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak (2010) filminde canlandırdığı Giovanni karakteri ile büyük beğeni topladı. 2010'lu yıllarda ise Vay Arkadas (2010), Eyyvah Eyvah 2 ve Eyyvah Eyvah 3, Evim Sensin (2012), htr2b: Dönüsüm (2012), Kördüğüm (2016), Fi (2017), Avlu (2018) gibi pek çok sinema ve tv işinde boy gösterdi. Teoman Kumbaracıbaşı yakın zamanda Doğduğun Ev Kaderindir (2020), 10 Bin Adim (2021), Kuruluş: Osman (2021) ve Destan (2021–2022) adlı yapımlar ile tv seyircisinin karşısına çıktı.

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow