hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şahane Hayatım Elif kimdir? Cemre Gümeli kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

    Şahane Hayatım Elif kimdir Cemre Gümeli kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    FOX TV'de yayınlanan Şahane Hayatım dizisinin oyuncuları arasında yer alan Elif karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Her Çarşamba ekrana gelen dizide Elif merak uyandırdı. İşte Elif hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Elif karakteri, Şahane Hayatım dizisinin karakterleri arasında yer alıyor. Peki ama Şahane Hayatım dizisindeki Elif kimdir?    

     

    Şahane Hayatım dizisi Elif kimdir? 

    Şahane Hayatım dizisinde Elif'yı Cemre Gümeli canlandırıyor.  Seda Akman’ın hayat verdiği Arzu Kadıoğlu’nun okul zamanlarında Şebnem’in en yakın arkadaşı olan kızı ‘Elif Kadıoğlu’ karakteriyle izleyici karşısına çıkacak olan Cemre Gümeli, annesinin kibrinin aksine mütavazi ve akıllı bir kadın olarak Şebnem’in hayatına geri dönecek. Yıllar sonra İstanbul’a dönen ‘Elif Kadıoğlu’nun Şebnem’in hayatındaki dengeleri nasıl değiştireceği ise gizemini koruyor.

     

    Cemre Gümeli kaç yaşında?

    24 Eylül 1993’te İstanbul’da doğdu. İlkokul ve lise eğitimini Şişli Terakki Vakfı Okulları’nda tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Sanat Yönetimi ile Medya ve İletişim Sistemleri bölümlerini birlikte okuyarak çift ana dal yaptı. Tiyatroya ilgisi lise yıllarında başladı ve üniversite yılları boyunca da devam etti. Bu sürede çeşitli tiyatro ekiplerinde ve kısa filmlerde yer almasının yanında Müzikal Tiyatro ve Clown eğitimleri de aldı. 2014 yılında New York’a gitti ve bir süre orada kalarak Meisner Tekniği üzerine eğitim aldı. Türkiye’ye döndükten sonra ekran macerası başladı ve sırayla Tatlı İntikam, Servet ve Elimi Bırakma’da rol aldı. 2017’de Kumbaracı 50 ekibine dahil oldu ve Shakespeare’in 3. Richard oyununda Lady Anne karakterinde rol aldı. Royal Academy of Dance sertifikalı bale eğitimi olan Cemre Gümeli aynı zamanda Almanca ve İngilizce konuşmaktadır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow