hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sakla Beni Mete kimdir? Uraz Kaygılaroğlu kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

    Sakla Beni Mete kimdir Uraz Kaygılaroğlu kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
    expand

    Sakla Beni Mete karakteri merak uyandırdı. Uraz Kaygılaroğlu sevilen dizide Mete karakterine hayat veriyor. Sakla Beni, OGM Pictures imzalı, ilk bölümü 2 Kasım 2023 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Nadim Güç'ün üstlendiği, senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu'nun kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek paylaşmaktadır.Peki ama Uraz Kaygılaroğlu kimdir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sakla Beni Mete karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu gündemde… STAR TV’de yayınlanan ve her Perşembe ekrana gelen dizide oynayan Uraz Kaygılaroğlu yaşamına dair merak edilenler haberimizde… 

    Uraz Kaygılaroğlu kimdir?

    Uraz Kaygılaroğlu, 30 Haziran 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Günümüzde aktif olarak oyunculuk ve sunuculuk yapan Kaygılaroğlu, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlamıştır. Üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü'nden alan ünlü sanatçı, oyunculuk eğitimine de devam etmiştir. Türk televizyonlarında tanınmasını sağlayan Show TV dizisi "Pis Yedili" isimli yapımda 70 bölüm rol almıştır.
     
     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow