hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serdar Ortaç'a ne oldu, neden ayakta duramıyor, hastalığı ne? Son hali sevenlerini üzdü!

    Serdar Ortaça ne oldu, neden ayakta duramıyor, hastalığı ne Son hali sevenlerini üzdü
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    'Karabiberim', 'Kabahat', 'Dansöz', 'Bilsem ki' ve 'Mesafe' şarkılarıyla hafızalara kazınan Serdar Ortaç'ın son halleri hayranlarını üzdü. Kapadokya'da sahne alan şarkıcının son videosunda ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları Serdar Ortaç'ın hastalığı nedeniyle ayakta duramadığını, diğerleri ise sarhoş olduğunu öne sürdü. Peki, Serdar Ortaç'a ne oldu, hastalığı ne? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Her konseri ve her şarkısı olay olan ünlü sanatçı Chloe'yle ayrılığı, boşanma süreci, nafakası ve kumar borçları derken şimdi de sağlık sorunlarıyla gündemde yer alıyor. Bir bacağında rahatsızlık olan ünlü şarkıcının, geçtiğimiz aylarda yürümekte güçlük çektiği ve tekerlekli sandalye kullandığı görülmüştü. Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç bu kez de sahne görüntüleri nedeniyle sosyal medyada gündem oldu. Yıllardır MS hastalığıyla mücadele ettiği bilinen Serdar Ortaç'ın konser verdiği sırada ayakta duramadığı anlar sevenlerini üzdü.

    SERDAR ORTAÇ'A NE OLDU, HASTALIĞI NE?

    Serdar Ortaç, 2014 yılında Multiple Skleroz (MS) teşhisi aldığını kamuoyu ile paylaşmıştı. Serdar Ortaç'ın hastalığı, kariyerini ve günlük yaşamını etkilemiş, zaman zaman sahne performanslarını sürdürme konusunda zorluklar yaşamasına neden oluyor. Ancak, tedavi ve düzenli kontrollerle durumunu yönetmeye çalıştığı biliniyor.

    MULTİPLE SKLEROZ (MS) NEDİR?

    Multiple Skleroz, merkezi sinir sistemini etkileyen, bağışıklık sisteminin sinir hücrelerinin koruyucu kılıfına saldırması sonucu ortaya çıkan bir hastalıktır. Bu durum, sinir iletilerinin bozulmasına, böylece çeşitli nörolojik semptomlara ve fiziksel engellere yol açabiliyor.  MS hastalığı için kesin bir tedavi olmamakla birlikte, mevcut tedaviler hastalığın ilerlemesini yavaşlatmayı ve semptomları kontrol altında tutmayı amaçlar.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow