hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Azem Yücedağ gerçekten suçlu mu, neden hapse girdi? Azem Yücedağ kaç yıl yattı? İnci Taneleri Azem Yücedağ ve Dilber'in çocukları var mı?

    Azem Yücedağ gerçekten suçlu mu, neden hapse girdi Azem Yücedağ kaç yıl yattı İnci Taneleri Azem Yücedağ ve Dilberin çocukları var mı
    expand

    Azem Yücedağ eşini öldürdü mü? sorusu gündemde... İnci Taneleri dizisi ilk bölümü ile 25 Şubat tarihinde saat 20.00'de Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Peki ama Azem Yücedağ olayı gerçek mi?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Azem Yücedağ gerçek bir karakterden mi uyarlandı?

    Yıllar sonra ekrana dönüş yapmaya hazırlanan Yılmaz Erdoğan'ın Azem Karakterine hayat vereceği dizi, Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıktı.

    "İnci Taneleri dizisi uyarlama değildir. Senaryosu Yılmaz Erdoğan'a aittir. "

    Azem Yücedağ eşini öldürdü mü?

    Dizideki sahnede Azem karakteri şunları söyler: Evet internette gördüğün adam benim. Ama ben yapmadım. Kabul ettim suçlamayı. İşlemediğim suçu.

    Neden?

    İşte o da interntette olmayan kısım. Yani hakikat.

    İnci Taneleri dizisinin konusu şu şekildedir:

    Bir edebiyat öğretmeni olan Azem Yücedağ, kendisi gibi öğretmen olan eşini İstanbul’un orta yerinde öldürmüş ve komşuların şikayeti üzerine cinayet büro ekipleri tarafından tutuklanmıştı. Olayın ardından çiftin Ö. ve U. isimli çocukları devlet korumasına alınmıştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Azem Yücedağ neden susuyor?

    Olayın gerçekleştiği gün cinayet silahıyla birlikte polise teslim olan ve hakkında mahkumiyet kararı verilen Yücedağ, o günden beri suskunluğunu koruyor. Cinayetin ne için işlendiği de gizemini korumaya devam ediyor.

    Gerçek katil Azem Yücedağ değil mi?

    Yücedağ’ın tahliyesi, cinayet ile ilgili farklı iddiaları da tekrar gündeme getirdi. Azem Yücedağ’ın gerçek katil olup olmadığı, başkasının suçunu üstlenip üstlenmediği ise sosyal medyada tartışılan konular arasında yer alıyor. Yetkililer, basın mensuplarının bu yöndeki sorularını yanıtsız bıraktı.

    Yılmaz Erdoğan’dan yeni dizi: İnci Taneleri

    Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden ekranlara gelecek olan Kanal D’nin yeni dizisi “İnci Taneleri” işte tam olarak böyle başlayacak. İki yıl boyunca özverili bir hazırlık sonucu ortaya çıkan İnci Taneleri, insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine bir hikâyeyi seyirciyle buluşturacak.

    Dağılmış inci tanelerini tekrar toplamaya çalışan bir öğretmenin hayatla mücadelesini ele alan BKM Yapım imzalı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü isimler yer alıyor. İnci Taneleri’nin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.


    Yılmaz Erdoğan kimdir?

    Yılmaz Erdoğan, 4 Kasım 1967 tarihinde doğdu. Sadri Alışık Ödülleri en iyi erkek oyuncu, Altın Kelebek Ödülleri en iyi komedi dizisi, AACTA en iyi yardımcı erkek oyuncu, Afife Tiyatro Ödülleri Cevat Fehmi Başkut Özel Ödülü sahibidir.
     
     
     İlk kez, 1988 yılında Olacak O Kadar adlı televizyon komedi programının senaryo yazar kadrosunda yer aldı. 1993 yılında kendi yazdığı ve Demet Akbağ ile başrolünü paylaştığı Bir Demet Tiyatro isimli televizyon programı ile geniş kitleler tarafından tanındı. Erdoğan 1993-1998 yılları arasında Sanem Oktar ile evli kalmış, 1996 yılında Berfin Erdoğan isimli bir kız evladı dünyaya gelmiştir. 2006-2018 yılları arasında evli bulunduğu Türk sinema ve dizi oyuncusu Belçim Bilgin ile evliliğinden 2010 yılında doğan Rodin Erdoğan isimli bir erkek çocuğu vardır.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow