hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Survivor 2024 birleşme partisi ne zaman? Acun Ilıcalı açıkladı!

    Survivor 2024 birleşme partisi ne zaman Acun Ilıcalı açıkladı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Survivor’da birleşme partisi öncesinde son eleme bu hafta gerçekleşecek. Eleme adayları arasında yer alan Batuhan, Yaman, Yunus Emre ve Özgür arasından bir isim birleşme partisini göremeyecek. Peki, Survivor 2024 birleşme partisi ne zaman?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Survivor’da büyük finale doğru adım adım ilerlerken takımlardaki yarışmacı sayısı da günden güne azalmaya devam ediyor. 2 kadın yarışmacının sakatlıkları nedeniyle programdan ayrılmasının ardından üst üste 3 hafta erkek elemesi kararı alınmıştı. İlk erkek elemesinde Poyraz adaya veda ederken ikinci erkek elemesinde ise Hakan Hatipoğlu yarışmadan ayrılmıştı. Hakan’ın veda etmesiyle birlikte mavi takım yarışmacı sayısı ilk kez kırmızı takım yarışmacı sayısının altında kalmıştı. Bu hafta gerçekleşecek son elemenin ardından birleşme partisine katılacak isimler netleşecek. Eleme adayları arasında yer alan Batuhan, Yaman, Yunus Emre ve Özgür dörtlüsünden biri birleşme partisine katılamayacak.

    SURVİVOR 2024 BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?

    Acun Ilıcalı bayramdan önceki hafta birleşme partisi ile ilgili tarihi açıklamıştı. Her sezon renkli görüntülere sahne olan ve yarışmacıların performanslarını sergileyerek yemekler yediği birleşme partisinde bu yıl da yarışmanın takipçilerini heyecanlandıracak görüntülerin ekranda olması bekleniyor. Merakla beklenen birleşme partisi ise 21 Nisan’da yapılacak. Aynı zamanda takımların karılıp karılmayacağı ise yine önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow