hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Taş Kağıt Makas oyuncularının isimleri! Taş Kağıt Makas dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı! İşte Taş Kağıt Makas oyuncu kadrosu

    Taş Kağıt Makas oyuncularının isimleri Taş Kağıt Makas dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı İşte Taş Kağıt Makas oyuncu kadrosu
    expand

    KANAL D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas oyuncu kadrosu merak ediliyor. Taş Kağıt Makas dizisinin yeni sezon dizisi olacağı planlanıyor. Taş Kağıt Makas dizisinde birbirinden önemli oyuncular yer almaktadır. Peki ama Taş Kağıt Makas oyuncuları kimdir? İşte Taş Kağıt Makas hangi karakteri kim canlandırıyor? sorularının yanıtları!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaryosunu Uğraş Güneş'in yazdığı “Taş Kağıt Makas” dizisi yakında KANAL D izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki ama Taş Kağıt Makas dizisinin oyuncuları kim?

    Taş Kağıt Makas  Oyuncu Kadrosu

    Taş Kağıt Makas dizisi oyuncuları kimdir? sorusu sıklıkla araştırılıyor. Taş Kağıt Makas oyuncu kadrosundaki isimler haberimizde.

    Taş Kağıt Makas Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları

    Taş Kağıt Makas dizisinin oyuncuları arasında; Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen yer alıyor.

    Ekin Koç - Umut

    Çocuk yaşta anne ve abisini bir trafik kazasında kaybeden Umut; babası Rıza’yla birlikte, şehrin en büyük gökdelenlerinin arkasındaki dik yokuşa kurulmuş bir gecekondu mahallesinde, yoksul bir hayat sürmektedir. Hipertimezi hastalığına sahip olan Umut’un sıradışı bir hafıza yeteneği vardır. Yaşadığı her anı en küçük ayrıntılarına kadar hatırlar, çevresindeki dünyayı farklı bir şekilde algılar. Babası bir cinayet soruşturması kapsamında tutuklanınca tüm hayatı değişir. Babasının masum olduğunu ispatlamak ve adaleti sağlamak için bu yeteneğiyle birlikte kazanmaya odaklı, özgüvenli ve güçlü bir avukata dönüşür. Alev’le tanışmalarını ve ilişkilerinin ilerlemesini sağlayan en önemli etken, yine bu hatırlama yeteneği olacaktır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Serra Arıtürk - Alev

    Alev, zorluklar karşısında pes etmeyen, hayatı adalet ve doğruluk üzerine kurulmuş, cesur, kararlı ve zeki bir hukuk öğrencisidir. Umut ile bir belediye otobüsünde sürpriz bir şekilde tanıştıklarında aralarında özel bir bağ oluşur. Zaman zaman yolları ayrılsa da Umut’un adalet arayışında en büyük destekçisi olan Alev, adalet mücadelesi ve profesyonel başarılarıyla; yıllar içinde güçlü, bağımsız, kararlı bir avukata dönüşür.

    Ozan Güven - Harun

    Zeki, karizmatik, komik ve şeytan tüylü, yıldızı yüksek bir avukat olan Harun; karanlık bir geçmişe sahiptir. Cesur ve hırslı bir yapısı vardır ve amacına ulaşmak için her yolu denemekten çekinmez. Büyük iş adamları, mafyalar ve suç örgütleriyle olan ilişkileri, onu karmaşık ve tehlikeli sularda yol almaya iterken; her ortama uyum sağlama yeteneği ve renkli kişiliğiyle adeta bir bukalemundur. Güçlü iletişim yeteneği ve kullandığı farklı yöntemlerle kariyerinde aldığı bütün davaları kazanan Harun; lüks yaşamı, tatlı dili ve flörtöz tavırlarıyla da renkli bir özel hayata sahiptir. Bir dava yüzünden Umut’la yolları kesişen Harun, hem süreçte öğrendiği bilgilerle kendi geçmişine bir yolculuk yapacak hem de karakterinin farklı yönlerini keşfedecektir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hande Ataizi - Süreyya

    Süreyya, zeki, güzel ve sert bir Cumhuriyet savcısıdır. Kendisine has bir tavrı ve müthiş bir hitabet yeteneği olan Süreyya, hukuk camiasında çekinilen, işinde çok başarılı bir kadındır. Üniversite yıllarından arkadaşı, aralarında adı konmamış bir çekim ve kıyasıya bir rekabet olan Harun’dan farklı olarak devlete, iş etiğine ve kurumlara aşırı bağlı bir hukukçudur. Savcısı olduğu bir dosyada aldığı hızlı karar, Umut’un babası için başlattığı adalet savaşını tetikleyecektir.

    Burak Yörük - Fecir

    Dışarıdan bakıldığında güçlü, çekici ve karizmatik biri gibi görünen Fecir, duygusal dalgalanmalara sahip, kibirli, maço ve öfke kontrolünü sağlayamayan bir sosyopattır. Duygularını sınırların ötesinde yaşayan Fecir, travmatik geçmişinin yaralarını iç dünyasında hissetmeye devam eder. Babasının feodal fikirleri yüzünden ona yüklediği sorumluluklarla, Emirkıran Grup'un başkanı olması için büyütülmüş Fecir; duygusal zayıflığını saklamaya çalışsa da zaman zaman dinlediği şarkılarla açık eder. Bir sosyal medya uygulamasında keşfettiği ve şarkı söyleyişinden çok etkilendiği Büşra’yla yollarının kesişmesi, herkesin hayatını değiştirecektir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hüseyin Avni Danyal - Kadri

    Kadri Palaz, babasının ölümünden itibaren tanıdığı Harun’u adeta bir oğul gibi sahiplenmiştir. Harun’u en iyi okullarda okutup muhteşem bir avukat olmasını sağlamıştır. Kadri, Harun’u bir avukatın ötesinde bir araç olarak kullanarak hukuki arenada adeta bir satranç ustası gibi oyun oynamaktadır. Az ile yetinmeyi hiç sevmeyen Kadri Palaz’ın en büyük amacı, patronlar kulübü içerisinde kendisine de yer bulmaktır. Harun’la kurduğu baba oğul ilişkisi, aralarındaki çok kuvvetli bağ, Fecir Emirkıran davasıyla birlikte büyük bir testten geçecektir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aytaç Uşun

    Bülent Seyran

    Selim Galip

    Anıl Taşezen

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow