hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tolga Tekin'den nostaljik paylaşım

    Tolga Tekinden nostaljik paylaşım
    expand

    Oyuncu Tolga Tekin, yeni yaşını Instagram sayfasında paylaştığı fotoğraflarla kutladı. Tekin'in "50 olduk.Yolun yarısına geldik"Bir ağırlık geldi sanki" notuyla paylaştığı çocukluk fotoğraflarına beğeni yağdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Oyuncu Tolga Tekin, katıldığı bir programda hakkında merak edilenleri paylaşmıştı. Sunucunun “Mesleğinde bir kırılma anı oldu mu?” sorusuna oyuncu “Moral bozuklukları oldu ama kırılma anı dediğim bir an olmadı" cevabını verdi. Programın sonuna doğru Düvenci “Babanın yanına gidip ona ne söylemek isterdin?” diye sordu. Tekin “Babamı kaybettiğim zamanda babamla aramız bozuktu. Çok ani gidince bir şeyleri söyleyemediğinizi hissediyorsunuz. Keşke mezuniyetimi ve aldığım ödülleri görebilseydi” demişti.

     

    Tekin, oyunculuk okulları için de bazı açıklamalarda bulunmuştu. Oyuncu, “Elimde imkan olsa, Türkiye’de oyunculuk eğitimi veren okulların yüzde 50’sini kapatırım. Mesleğimiz çok güzel, tapu kadastroda memur değiliz. Onları eğiten, oyunculuk okullarından mezun eden öğretmenler kim ki? Türkiye’de bir sürü oyunculuk eğitimi veren okul var, bu çocuklara yazık değil mi? Sıfır giriyorlar sıfır çıkıyorlar!” demişti.

     

    Tekin, yeni yaşını Instagram sayfasında paylaştığı fotoğraflarla kutladı. Tekin, çocukluk fotoğraflarının da yer aldığı paylaşımına şu notu düştü:

    50 olduk. Yolun yarısına geldik. Bir ağırlık geldi sanki(dün akşam yediğim dört tabak pastadan olabilir tabi) bir olgunluk, bir umursamazlık, bambaşka duygular içindeyim.  

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tolga Tekinden nostaljik paylaşım

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow