hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dilara Gülatan kimdir, Uğur Dündar'ın kızı mı? Dilara Gülatan'ın annesi Suphiye Orancı ile ilgili bilgiler!

    Dilara Gülatan kimdir, Uğur Dündarın kızı mı Dilara Gülatanın annesi Suphiye Orancı ile ilgili bilgiler
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Metin Akpınar'a babalık davası açan Duygu Nebioğlu'nun yeni iddiaları araştırma konusu olmaya devam ediyor. Nebioğlu'nun "Ablam da benimle aynı kaderi paylaşıyor. Onun babası da medya dünyasından ünlü bir gazeteci" sözleri ise büyük merak uyandırdı. Bu kişinin Uğur Dündar olduğu ve hakkında babalık davası açıldığı öğrenildi. Mahkemenin de haziran ayında görüleceği belirtildi. Peki, Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara Gülatan kimdir? Duygu Nebioğlu’nun ablası Dilara Uğur Dündar'ın kızı mı? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Metin Akpınar’ın DNA testiyle kızı olduğunu kabul ettiği Duygu Nebioğlu’nun yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu şimdi de ablasıyla ilgili büyük bir iddia ortaya attı. Duygu Nebioğlu, Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda "Ablamın babası da ünlü bir gazeteci" dedi. Nebioğlu'nun iddiasının odağındaki ismin ise Uğur Dündar olduğu ortaya çıktı. Müge Anlı'ya çıkan Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, bu kez annesini aramaya başladı. Program sırasında Dilara Gülatan'ın annesi Suphiye Orancı'nın Almanya'daki evi bulundu. 

    DUYGU NEBİOĞLU’NUN ABLASI UĞUR DÜNDAR'IN KIZI MI?

    Nebioğlu'nun ablası Dilara Gülatan tarafından açılan davada, mahkeme DNA testi istedi. Dündar, iddiayı Adli Tıp Kurumu raporuyla reddetti. Adli Tıp Kurumu'ndan gelen DNA raporunun sonuç kısmı şöyleydi: "Elde edilen sonuçlara göre baba olduğu iddia edilen İsmail Uğur Dündar adlı şahsın Dilara Gülatan adlı şahıs için biyolojik babalığı reddedildi." 

    Müge Anlı'nın programına katılan Dilara Gülatan, babası olduğunu iddia ettiği Uğur Dündar'la ilgili konuştu: "Adli Tıp Kurumu'ndan çıkan rapora itiraz ediyor, yeni bir DNA alınması için talepte bulunuyorum" ifadelerini kullandı. 

    Duygu Nebioğlu ise DNA raporunun sonucunun değiştirildiğini öne sürdü: "Sonuçlarla oynandığını düşünüyoruz." Nebioğlu, ablasının haziran ayında mahkemeden çıkacak karara itiraz etmeye hazırlandığını açıkladı: "Ben Metin Akpınar'dan önce Uğur Dündar'ı öğrenmiştim. 2008'den beri bildiğim bir konu bu. Kimsenin itibarıyla oynamamaya çalıştık senelerce. Ablamın davası 2 yıldır sürüyor. Ablamı ifşa etmediğim gibi Uğur Dündar'ı da ben ifşa etmedim. Kendisinin açıklamasını gördüm ama ben babama nasıl benziyorsam, ablam da Uğur Dündar'a benziyor. Saçları turuncu, uzun boylu, manken gibi bir kadın. Şu an basın yasağı devam ettiği için sessiz kalmayı tercih ediyor. İtiraz dilekçesini hazırlıyoruz. Uğur Dündar, DNA raporunu yasal olmayan şekilde bir gazeteciye göndermiş, o gazeteci de bana gönderdi. Raporun sonucuyla oynandığını düşünüyoruz. Elbette bu konuyu kanıtlayacağız annem de ortaya çıkarsa. Kendisi annemle birlikteliğini de inkâr etmiş."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dilara Gülatan kimdir, Uğur Dündarın kızı mı Dilara Gülatanın annesi Suphiye Orancı ile ilgili bilgilerUğur Dündar'a babalık davası açan Dilara Gülatan

    UĞUR DÜNDAR'A BABALIK DAVASI AÇAN DİLARA GÜLATAN KİMDİR?

    Dilara Gülatan, evlilik dışı 4 çocuk doğuran İstanbullu bir göçmen ailenin kızı olan Suphiye Orancı'nın 2. kızı olarak dünyaya geldi. Bir ablası vardı birde Metin Akpınar'ın ikizleri olan Duygu ve Sevgi Nebioğlu isimli iki kardeşi. Anneleri, 4 kardeşi bir köye bıraktı. Adile Şen isimli köylü çocuklara baktığı sırada anne İstanbul'da bir suça karışınca cezaevine girdi. Bu sırada çocuklar hastalanınca bakıcı validen yardım istedi ve 4 kardeş çocuk esirgeme yurduna alındı. Bu çocuklardan birisi henüz 2 yaşındaki Dilara idi. Dilara bir süre Kemer'de yurt hayatı yaşadıktan sonra Antalya'da ikamet eden bir aile tarafından evlatlık edindi. Onlarla mutlu bir yaşam sürdü. Hatta okuyup muhasebeci oldu. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dilara Gülatan kimdir, Uğur Dündarın kızı mı Dilara Gülatanın annesi Suphiye Orancı ile ilgili bilgiler10 yıl önce ise sosyal medyada şimdi bile çok mutlu olduğunu ilan ettiği eşi ile tanıştı. Esnaf olan hayatının aşkı ile 6 yıl önce evlendi. Geçtiğimiz aylarda ikinci çocuğunu kucağına aldı. Dilara'nın 2 çocuğu da dedeleri olduğu iddia edilen Uğur Dündar'a çok benziyor. Uğur Dündar'ın babası olduğu iddiasını ise uzun yıllar önce öğrendi. Annesi 21 yaşındayken o dönem 45 yaşında olduğu hesaplanan Uğur Dündar ile tanışmış ve kendisi dünyaya gelmişti. Dilara ise evlatlık verildiği aile ile mutlu olduğu için uzun yıllar Uğur Dündar ile görüşmeyi düşünmedi ama onu uzaktan hep takip etti. Ta ki ikiz kardeşleriyle bir gün buluşup onların babalarını yani Metin Akpınar'ı bulduklarını söylemesi Dilara'nın da babasıyla iletişime geçme isteğini tetikledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SUPHİYE ORANCI İLE İLGİLİ BİLGİLER

    Suphiye Orancı, 16 Ocak 1989'da "Vicdansız anne" başlığıyla Hürriyet'te haber olmuş. Haberde anne Orancı'nın 4 kızına ayda 400 bin lira ödeme karşılığında Emin ve Adile Şener çiftine bıraktığı ve sonrasında da Almanya'ya kaçtığı belirtiliyor. Haberde ikiz kızlarının babasının Metin Akpınar olduğu iddiası da yer alıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dilara Gülatan kimdir, Uğur Dündarın kızı mı Dilara Gülatanın annesi Suphiye Orancı ile ilgili bilgilerSuphiye Orancı, 16 Ocak 1989'da "Vicdansız anne" başlığıyla Hürriyet'te haber olmuş. Haberde anne Orancı'nın 4 kızına ayda 400 bin lira ödeme karşılığında Emin ve Adile Şener çiftine bıraktığı ve sonrasında da Almanya'ya kaçtığı belirtiliyor. Haberde ikiz kızlarının babasının Metin Akpınar olduğu iddiası da yer alıyor.

    Dilara Gülatan kimdir, Uğur Dündarın kızı mı Dilara Gülatanın annesi Suphiye Orancı ile ilgili bilgiler

    Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Oran'ın, 1980'li yıllarda çekilen İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar, Perihan Savaş ve Mine Çayıroğlu'nun oynadığı filmlerde figüranlık yaptığı ortaya çıktı.

    Dilara Gülatan kimdir, Uğur Dündarın kızı mı Dilara Gülatanın annesi Suphiye Orancı ile ilgili bilgiler

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow