hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yabani Deniz kimdir? Yabani yeni oyuncu Ata Artman kaç yaşında?

    Yabani Deniz kimdir Yabani yeni oyuncu Ata Artman kaç yaşında
    expand

    Yabani Deniz kimdir? sorusu gündemde... Yabani dizisinde Deniz karakterini Ata Artman canlandırıyor. FOX TV'nin dizisinin oyuncuları arasına dahil olan Ata Artman'a dair bilgiler haberimizde...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ata Artman, Yabani dizisinde Deniz karakterini canlandırıyor. Sevilen dizide Deniz'i oynayan Ata Artman'a dair bilgiler merak uyandırdı. İşte Ata Artman hakkında bilgiler...  

     

    Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği, başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Bertan Asllani, Dolunay Soysert, Yurdaer Okur ve Tayanç Ayaydın'ın paylaştığı yapımın kadrosuna 22. bölüm itibariyle Ata Artman dahil oluyor.

    Ekran ömrü kısa süren 'Bir Derdim Var'la çıkış yapan oyuncu, dizide Güven'in (Ayaydın) oğlu "Deniz" karakterini canlandıracak.

    Ata Artman kimdir? 

    Sinema ve dizi film oyuncusu. 14 Aralık 1999, İstanbul doğumlu. 185 cm boyunda ve 75 kg’dır. 12 yaşından itibaren İstanbul ve Londra’da oyunculuk eğitimleri almıştır. Yurda döndükten sonra Reklam filmleri ile kariyerine başladı.

    Ata Artman, 2018 yılından itibaren Ağlama Anne, Bilmemek, Hekimoğlu, Bir Derdim Var gibi birçok film ve dizide rol aldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow