hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zağanos Paşa kimdir? Mehmed Fetihler Sultanı’nda Sinan Albayrak oynuyor! Sinan Albayrak kaç yaşında?

    Zağanos Paşa kimdir Mehmed Fetihler Sultanı’nda Sinan Albayrak oynuyor Sinan Albayrak kaç yaşında
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    TRT 1'de yayınlanan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin oyuncuları arasında yer alan Zağanos Paşa karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Her Salı ekrana gelen dizide Zağanos Paşa merak uyandırdı. "Mehmed: Fetihler Sultanı" dizisinde, Osmanlı İmparatorluğu'nun ve İslam dünyasının önemli şahsiyetlerinin yaşamlarını ele alacak bir senaryo izleyici ile buluşacak. İşte Zağanos Paşa hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Zağanos Paşa karakteri, Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin karakterleri arasında yer alıyor.TRT 1’nin merakla beklenen, Sinan Albayrak, Sultan Mehmed karakterine hayat verirken, Sinan Albayrak, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Sinan Albayrak, Sinan Albayrak, Savaş Özdemir, Sinan Albayrak, Ali Nuri Türkoğlu gibi değerli oyuncular da kadroda yer alıyor. 27 Şubat Salı günü ekran yolculuğuna başladı. Peki ama Mehmed: Fetihler Sultanı dizisindeki Zağanos Paşa kimdir ?   

    Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi Zağanos Paşa kimdir?

    Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde Zağanos Paşa’yı Sinan Albayrak canlandırıyor. Sultan Mehmed’in Konstantiniyye mefkuresine yürekten inanan ve en çok güvendiği Kubbealtı veziri Zağanos Paşa. Sultanı ve devletinin menfaatlerini düşünen sert mizaçlı bir devlet adamı.

     

    Sinan Albayrak kimdir?

     

    Sinan Albayrak, 1973 yılında Almanya'da doğdu. Türk TV ve sinema oyuncu. Gazeteci, Yazar ve Aktivist Hakan Albayrak'ın kardeşidir. Mavi Marmara Gemisi ile Gazze yoluna çıkan aktivistler arasındadır. Sinan Albayrak Almanya'nın Hessen eyaletine bağlı Hanau kentinde dünyaya geldi. Babası 1960'ların başında işçi olarak Almanya'ya gelen Ziya Albayrak, annesi Gülbeyaz Albayrak'tır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Albayrak, Yıldız Kenter'den de ders almıştır.
    TİYATRO
    • Nerede Kalmıştık Haldun Dormen - "Amphitryon" : Eskişehir Belediye Tiyatrosu - 2003
    • Rumuz Goncagül Oktay Arayıcı - Bakırköy Belediye Tiyatrosu - 2000
    • İvan İvanoviç Var Mıydı Yok Muydu Nâzım Hikmet - Bakırköy Belediye Tiyatrosu - 1999
    • Bir Cinayetin Söylencesi Melih Cevdet Anday - Bakırköy Belediye Tiyatrosu - 1999

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow