hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi

    Zaradan Serenay Sarıkayaya abla tavsiyesi
    expand

    Zara, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Kıbrıs'ta sahne aldı. Konser öncesi gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, Serenay Sarıkaya’nın bir mekandan sahneye çıkmayı kabul etmesi karşılığında açık çek teklifi aldığı iddialarını yorumladı. (Milliyet)

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünlü şarkıcı Zara, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Kıbrıs'ta yer alan bir otelde konser verdi. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zara, erkek ünlülerin estetik yaptırması ve kadın ünlülerin estetik yalanlaması hakkında konuştu.

    48 yaşındaki şarkıcı, Erkek sanatçıların bazılarına estetiğin yakıştığını ama bazılarında da çok kötü durduğunu söyledi.

    Zaradan Serenay Sarıkayaya abla tavsiyesi

    "HEPİMİZDE ESTETİK VAR, ÇIKIP 'YOK' DEMESİNLER!"

    Ünlü isim, estetik yaptırdığını inkar eder ünlüler için ise "Arkadaşlar kimse yalan söylemesin tiyatrocu ve oyuncular hariç onları tenzih ediyorum ama onların dışında hepimizde estetik var, çıkıp yok demesinler" ifadelerini kullandı.

    "SERENAY İNŞALLAH HEP BÖYLE KALIR"

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Serenay Sarıkaya’nın bir mekandan sahneye çıkmayı kabul etmesi karşılığında açık çek teklifi aldığı iddialarını da yorumlayan Zara, şöyle konuştu:

    Serenay'ı gerçekten çok seviyorum; hem oyunculuğu, hem duruşu, hem samimiyeti cidden çok güzel. Ablası olarak ona tavsiyem; inşallah hep böyle kalır.

    "BEN OLSAM İZLEMEYE GİDERDİM"

    "Sahne konusunda ise şov olacağından elbette açık çek olabilir, fakat profesyonel bir sahne düşünülüyor ise iyi düşünmek lazım. Ama ben olsam Serenay’ı izlemeye giderdim."

    Zaradan Serenay Sarıkayaya abla tavsiyesi

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow