hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karadan sonra denizde de ihracat atağı

    Karadan sonra denizde de ihracat atağı
    expand
    KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

    Türkiye’deki imalat sektörü kara araçlarından sonra lüks tekne üretim ve imalatına yöneliyor.

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünyaca ünlü uluslararası firmalarda süper yat üretim mühendisliği yaparak sektörde önemli bir yer edinen Alper ve Doğaner Kundak tarafından hayata geçen, lüks yat markası Fabbro Yachts, denizcilik dünyasında yeni hedeflere koşacak.

    Fabbro Yachts kurucularından Alper Kundak, “Pendik Bosphorus Boat Show, Boot Dusseldorf, Bosphorus Boat Show Kara Fuarı ve Dubai Boat Show gibi prestijli etkinliklere katılarak, 1enizcilik dünyasında adımızı duyurduk. Bu fuarlar sayesinde 12 adet sipariş alarak 2025 yılına kadar üretim bandımızı doldurduk”dedi.

    Cannes fuarına da katılacak

    Eylül ayında Cannes ve Genoa Fuarları'nda da yer almayı planladıklarını belirtenKundak ,”34 metrelik çelik konstrüksiyon , tasarımıyla öne çıkan en son modelimizin  üretimi tersanede hızla devam ediyor.  2025 Haziran ayında tamamlanması planlanıyor. Şirketin üretim gücünü ve teknik uzmanlığını bir kez daha kanıtlayacak olan “F111” modeli tekne, Fabbro Yachts'un denizcilik dünyasındaki lider konumunu pekiştirmesine ve geleceğe dair heyecanını arttırmasına olanak tanıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GRP gövdesi infüzyon metoduyla üretilen lüks tender modeli F 45 ‘in Cabrio (açık) ve Coupe (kapalı) olmak üzere 2 farklı model olarak seri üretimi gerçekleşirken, uzunluğu 10 metre olan F30 Modeli ve 17 metre uzunluğundaki F55 modellerinin tasarımı devam ediyor”diye konuştu..

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow