hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mustang Mach-E GT Türkiye’de

    Mustang Mach-E GT Türkiye’de
    expand
    KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

     Mustang Mach-E serisinin yeni üyesi Mustang Mach-E GT modeli ilk kez Türkiye’ye geldi.ojileriyle bağlantılı ve kişiselleştirilmiş bir sürüş deneyimi yaşatıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ford’un ilk elektrikli SUV’u olan Mustang Mach-E’nin en dinamik, en güçlü ve en performans odaklı modeli Mustang Mach-E GT, Türkiye’deki otomobil tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Efsanevi Mustang modelinin ruhunu taşıyan Mustang Mach-E GT; sportif, cesur ve yenilikçi tarzıyla cezbedici bir sürüş deneyimi sunuyor. Serinin en heyecan verici aracı olan Mustang Mach-E GT, performanstan ödün vermeyen elektrikli araç müşterileri için tasarlandı. Mustang Mach-E GT, 0-100 kilometre hıza sadece 3,7 saniyede çıkabiliyor. Çift motorlu dört çeker (AWD) sürüş seçeneğiyle 487 PS sunan motoru, 860 Nm ile Türkiye’de satılan elektrikli SUV’lar içerisinde en yüksek torku sağlıyor. 

    Yenilenen tasarımın yıldızı

    Efsanevi Mustang’in hatlarına, özgür karakterine sahip olan Mustang Mach-E GT, sportif tasarımı ve GT logosu ile yenilendi.Ön tampondaki siyah karbon detaylar, karartılmış arka camlar ve 20 inçlik alüminyum alaşımlı büyük jantlar aracın çarpıcı görünümünü bir üst seviyeye çıkarıyor. Dış tasarıma damga vuran unsur ise GT logolu bagaj kapağı ile GT tasarım ön tampon oluyor.

    Matrix LED ön farlar ve LED arka farlar aracın estetik görünümünü tamamlıyor.Anahtarsız akıllı giriş ve E-Latch sistemini kullanarak girilebilen kabinin iç tasarımdaki zarif, şık ve sofistike detaylar göze çarpıyor. 8 yönlü ve ısıtmalı GT tasarım sensico® spor koltuklar, ısıtmalı direksiyon ve 60/40 oranında katlanabilen arka koltuklar konforlu bir yol deneyimi sağlıyor. Standart olarak sunulan panoramik cam tavan kabinde konforlu ve ferah bir hava yaratıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow