hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tonale Tributo Italiano Özel Serisi Türkiye’de

    Tonale Tributo Italiano Özel Serisi Türkiye’de
    expand
    KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

    Alfa Romeo'nun İtalyan köklerine ve karakteristik sportifliğine saygı duruşu niteliğinde geliştirilen ve markanın ilk global özel serisi olarak öne çıkan Tributo Italiano ülkemizde Tonale modeliyle satışa sunuldu.

     

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ​Alfa Romeo’nun ilk global özel serisi "Tributo Italiano” ülkemizde Tonale modeliyle satışa sunuldu. Tributo Italiano, markanın İtalyan köklerine ve karakteristik sportifliğine saygı niteliği taşıyor. Tributo Italiano özel serisinde, siyah tavanla zenginleştirilen iki tonlu tasarım, gövde rengindeki body kiti, aynalara eklenen İtalyan bayrağı detayları ve zarif iç mekân tasarımı yer alıyor. Bu detaylar, markanın ince işçiliğe olan özenin bir göstergesi olarak öne çıkıyor. Tonale’nin en üst versiyonu olarak konumlanan Tributo Italiano, İtalyan bayrağı renkleri Rosso Alfa (Alfa kırmızısı), Verde Montreal (Montreal Yeşili) ve Bianco Alfa (Alfa Buz Beyazı) renk seçenekleriyle ve siyah tavan opsiyonuyla satışa sunuluyor.

    Tonale Tributo Italiano Özel Serisi Türkiye’de

    Cesur ve benzersiz tasarım

    Tributo Italiano özel serisi, tasarımsal detaylarıyla dikkat çekiyor. Tonale Tributo Italiano özel serisinde 'V' şeklindeki ön ızgara, bu versiyona özel olarak Koyu Miron renkte tasarlanmış olmasıyla öne çıkıyor. Özel seride 20 inç olan alaşım jantlar, sportif havayı pekiştiren kırmızı Brembo fren kaliperleriyle tamamlanıyor. Ayrıca, Alfa Romeo'nun spor ruhuna zarif bir dokunuş katmak üzere, tüm seride ve bu kez Tonale'de ilk defa yer alan ana gövde ile aynı renkteki alt gövde setleri, ön ve arka tampon yan ekleri, davlumbazlar ve yan marşpiyeler dikkat çekici özellikler arasında yer alıyor. Alt koruma plakası, mat Dark Miron yan ve ön paneller, adaptif Full-LED Matrix farlar ve Q4 Plug-In Hybrid versiyonunda krom kaplamalı çift egzoz boruları etkileyici tasarımı tamamlıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tonale Tributo Italiano Özel Serisi Türkiye’de

    160 beygir gücünde

    Tonale Tributo Italiano 7 ileri TCT otomatik şanzımanla kombinlenen 160 HP’lik 1.5 litre 160 HP’lik hibrit motor seçeneğinin yanında 130 HP’lik, 1.6 litrelik dizel motor ve 1.3 litrelik 280 HP Q4 Plug-In Hybrid e-AWD (şarj edilebilir- dört tekerlekten çekişli hibrit) motor seçenekleriyle tercih edilebiliyor. Yenilikçi bir seçenek olan Q4 Plug-In Hybrid e-AWD, Alfa Romeo'nun sportiflik ve sürüş dinamikleri konusundaki ününe sadık kalarak toplamda 280 HP güç üretirken; şehir içinde tamamen elektrikli modda 80 km, uzun yolculuklar için ise 600 km'ye varan toplam menzile ulaşıyor. Böylelikle Tonale Tributo Italiano özel serisi güç ve performansı, çevre dostu özelliklerle birleştirerek benzersiz bir deneyim sunuyor.Özel seride, Seviye 2 otonom sürüş için gelişmiş ADAS sistemleri, aracın çevresini 360 derece gösteren yüksek çözünürlüklü kameralar, yorgunluk uyarısı, tabela ve yol işareti algılama sistemi, şerit takip asistanı, kör nokta ve arka çapraz trafik uyarısı, yan sensörler ve elektrokromik aynalar bulunuyor. Bu donanımlar, her yolculuğu hem güvenli hem de keyifli hale getiriyor.Tonale Tributo Italiano özel serisi, 2 milyon 750 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow