hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Epic Games ücretsiz oyunları hangileri? Epic Games Store’da bahar indirimleri başladı!

    Epic Games ücretsiz oyunları hangileri Epic Games Store’da bahar indirimleri başladı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Epic Games Store, belirli aralıklarla kullanıcılarına ücretsiz oyunlar sunarak dikkat çekmeye devam ediyor. Bahar indirimlerinin başlamasıyla oyun sektörünün popüler ismi Epic Games'ten oyunseverlerin yüzünü güldürecek hamle geldi. Her hafta ücretsiz oyunlar sunan Epic Games Store bu sefer daha büyük bir adım attı. Epic Games, Steam'de indirimsiz fiyatı 480 lirayı aşan aksiyon türündeki oyunu ücretsiz bir şekilde kütüphaneye ekleme fırsatı sundu. Peki, Epic Games ücretsiz oyunları hangileri? İşte Epic Games Store’da bahar indirimine giren oyunlar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geçtiğimiz günlerde başlayan bahar indirimleri kapsamında birçok kaliteli yapım uygun fiyata sunan Epic Games'in ücretsiz oyunları oyunseverlerin gündeminde yer alıyor. Bu hafta başlayan Epic Games Store Bahar İndirimleri kapsamında birçok kaliteli yapım indirime girdi. Bu kampanyalar genellikle haftalık olarak düzenlenir ve her hafta farklı oyunlar tamamen ücretsiz olarak sunulur. Kullanıcılar, Epic Games Store platformu üzerinden hesaplarına giriş yaparak bu teklifleri değerlendirebilirler ve belirtilen süre içinde ücretsiz olarak sunulan oyunları kütüphanelerine ekleyebilirler.

    EPIC GAMES ÜCRETSİZ OYUNLARI

    Bu haftanın ücretsiz oyunu, Steam fiyatı 480 TL'yi aşan Deus Ex: Mankind Divided olarak açıklandı. Oyun, 14 Mart saat 18.00 itibariyla ücretsiz olarak sunuldu. Deus Ex: Mankind Divided bir hafta boyunca, yani 21 Mart'a kadar ücretsiz olarak kütüphaneye kaydedilebilecek. Firma aynı zamanda daha önce 18 TL’ye satılan The Bridge oyununu da ücretsiz olarak verdi. Battlefield 2042 oyunu da indirime giren yapımlardan birisi oldu. -%85’lik indirime giren Battlefield 2042 oyununun fiyatı 599 TL’den 89 TL’ye düştü.

    Epic Games ücretsiz oyunları hangileri Epic Games Store’da bahar indirimleri başladıEPIC GAMES ÜCRETSİZ OYUN NASIL İNDİRİLİR?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Epic Games Store Hesabınıza Giriş Yapın: İlk olarak, Epic Games Store'a kullanıcı hesabınızla giriş yapın.

    'Ücretsiz Oyunlar' Kategorisini Bulun: Anasayfadaki 'Ücretsiz Oyunlar' kategorisine gidin.

    Oyunu Seçin: 'Deus Ex: Mankind Divided' gibi ücretsiz olarak sunulan oyunu bulun ve üzerine tıklayın.

    'Yükle' Butonuna Tıklayın: Oyunun sayfasına yönlendirildikten sonra, 'Yükle' butonuna tıklayın.

    'Sipariş Ver' Seçeneğini İşaretleyin: Yönlendirildiğiniz yeni sayfada, 'Sipariş Ver' seçeneğini seçerek oyunu kütüphanenize ekleyin.

    Oyunu İndirin ve Oynayın: Oyun kütüphanenize eklendikten sonra, istediğiniz zaman indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow