hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Atletico Madrid İnter maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu maçı!

    Atletico Madrid İnter maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu maçı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu müsabakasında Atletico Madrid kendi evinde İnter’i konuk ediyor. İki ekip arasında oynanan ilk maçı İnter 1-0 kazanmayı başarmıştı. Atletico Madrid’in mutlak galibiyet parolasıyla sahada yer alacağı müsabaka futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Peki, Atletico Madrid İnter maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'nin grup etabında katıldığı altı maç sonucunda dört zafer ve iki beraberlik ile E Grubu'nda zirveye yerleşti. Bu grup aşamasında Lazio, Feyenoord ve Celtic gibi takımlarla mücadele etti. Avrupa'daki ilk mağlubiyetini Inter'e karşı yaşayan Atletico Madrid, turu geçebilmek için bu maçı iki farklı skorla kazanmak zorunda.

    İNTER OLDUKÇA FORMDA

    Hakan Çalhanoğlu'nun da kadrosunda bulunduğu Inter, bu sezon hem yerel ligde hem de Avrupa sahnesinde başarı grafiğini yükseltiyor. Şampiyonlar Ligi'nde gerçekleştirdiği yedi karşılaşmada dört galibiyet, üç beraberlik elde eden İnter, bu süreçte dokuz gol atarken, kendi kalesinde beş gol gördü.

    ATLETİCO MADRİD İNTER MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'nin son 16 turunda Inter Milan ile karşı karşıya geliyor. Bu önemli maç, 13 Mart Çarşamba günü Civitas Metropolitano Stadı'nda saat 23.00'de oynanacak ve Exxen platformu üzerinden canlı izlenebilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow