hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Anadolu Efes - Virtus Bologna maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Anadolu Efes - Virtus Bologna maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Anadolu Efes, THY EuroLeague'de play-in maçında yarın sahasında İtalya temsilcisi Virtus Segafredo Bologna ile karşılaşacak. Organizasyonun normal sezonunda 17'şer galibiyet ve mağlubiyet yaşayan iki takımdan Anadolu Efes 9'uncu, Virtus Segafredo Bologna ise 10'uncu sırada yer aldı. Peki, Anadolu Efes-Virtus Bologna maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın canlı yayın bilgileri.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    THY EuroLeague'de Anadolu Efes, play-in mücadelesinde Virtus Bologna'yı konuk edecek. Anadolu Efes, kazanması halinde play-off iddiasını sürdürecek. Anadolu Efes, Virtus Segafredo Bologna karşılaşmasıyla birlikte Avrupa sahnesindeki 836. maçına çıkacak. Lacivert-beyazlılar, Avrupa'da çıktığı 835 maçta 472 galibiyet ve 363 yenilgi yaşadı.

    Bu sezon Avrupa Ligi'ni ilk 6'da tamamlayan ekipler, doğrudan play-off oynama hakkı elde etti. Sezonu 7, 8, 9 ve 10'uncu sırada bitiren takımlar ise ilk kez uygulanacak play-in'de mücadele edecek. Normal sezonun 7'ncisi Maccabi Playtika ile 8'incisi Baskonia arasındaki maçın galibi, adını play-off'lara yazdıracak. Mağlup olan ekip ise Anadolu Efes-Virtus Segafredo Bologna mücadelesinin galibiyle karşılaşacak. Bu müsabakayı kazanan takım da 8. sıradan play-off bileti alacak.

    ANADOLU EFES-VİRTUS BOLOGNA MAÇI NE ZAMAN?

    Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak Anadolu Efes-Virtus Bologna müsabakası 16 Nisan'da saat 21.00'de başlayacak. Karşılaşmayı kazanacak ekip play-off iddiasını bir sonraki maça taşıyacak. Mücadele S Sport'tan yayınlanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow