hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe Beko - Barcelona basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Heyecanlı bekleyiş!

    Fenerbahçe Beko - Barcelona basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda Heyecanlı bekleyiş
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague'in 30. haftasında büyük önem taşıyan dev bir maça çıkıyor. EuroLeague'deki son 3 maçında İspanyol rakipleri Baskonia, Real Madrid ve Valencia'yı deviren Fenerbahçe, bir başka İspanyol takımı Barcelona'yı konuk edecek. İki takımın mücadelesi, üst sıralar adına da kritik bir önem taşıyor. Peki, Fenerbahçe Beko - Barcelona basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte merakla beklenen maçın yayın kanalı ve saati.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 30. hafta mücadelesinde İspanya'nın Barcelona takımını ağırlayacak. Bu sezon taraflar arasında İspanya'da oynanan müsabakayı Barcelona, 89-81 kazanmıştı. Ligde oynadığı son 3 karşılaşmayı kazanan sarı-lacivertliler, 18 galibiyetle 6. sırada yer alıyor. İspanyol temsilcisi ise ligde 29 haftada kazandığı 20 maçla 2. sırada bulunuyor.

    FENERBAHÇE BEKO-BARCELONA MAÇI NE ZAMAN?

    Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi 30. haftasında 20 Mart Çarşamba günü Barcelona'yı konuk ediyor. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele saat 20.45’te başlayacak. Karşılaşma S Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, THY Avrupa Ligi'nin (EuroLeague) 30. haftasında bugün Barcelona'yı konuk edecekleri maçın zorlu geçeceğini söyledi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow