hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe Beko - Baskonia maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Fenerbahçe Beko - Baskonia maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    THY Avrupa Ligi'nin 27. haftasında, temsilcimiz Fenerbahçe Beko taraftarı önünde Baskonia ile heyecan dolu bir maça çıkacak. Euroleague puan durumunda 7. sırada yer alan Fenerbahçe Beko, 8. sırada yer alan Baskonia'yı parkede devirmek ve puan farkını açmak istiyor. Peki, Fenerbahçe Beko-Baskonia maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, THY Avrupa Ligi 27. hafta maçının detayları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonu 27. hafta maçında Baskonia Vitoria-Gasteiz’i konuk ediyor. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak karşılaşmanın detayları belli oldu. Fenerbahçe son olarak Euroleague’de Panathinaikos’a 74-63 mağlup olmuştu. Fenerbahçe Beko - Baskonia karşılaşması, Avrupa Ligi sıralaması açısından kritik öneme sahip.

    FENERBAHÇE BEKO - BASKONİA MAÇI NE ZAMAN?

    Fenerbahçe Beko - Baskonia mücadelesi 1 Mart cuma günü saat 20 :45’te başlayacak. Karşılaşma S S Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Ligde 15 galibiyet ve 11 yenilgisi bulunan Fenerbahçe Beko, averajla puan cetvelinin 7. basamağında yer alıyor. Baskonia ise 14 galibiyet ve 12 mağlubiyetle 8. sırada bulunuyor. İki takım arasında İspanya'da oynanan mücadeleyi Baskonia, 80-79 kazanmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow