hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe Beko - Valencia maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Fenerbahçe Beko - Valencia maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    THY Avrupa Ligi'nin 29. haftasında Fenerbahçe Beko taraftarı önünde Valencia Basket ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati merak ediliyor. Euroleague'de geride kalan haftalarda 28 maçta 17 galibiyet alan Fenerbahçe Beko altıncı sırada yer alıyor. Peki, Fenerbahçe Beko-Valencia maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın yayın bilgileri.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Euroleague'de geçtiğimiz hafta Real Madrid'i deplasmanda mağlup eden temsilci Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi'nin 29. haftasında sahasında İspanya'nın güçlü ekiplerinden Valencia Basket ile zorlu bir maça çıkacak. Fenerbahçe Beko, 28 haftada aldığı 17 galibiyetle ligde altıncı sırada yer alıyor. EuroLeague’de normal sezonu ilk 6’da tamamlayarak play-off mücadelesine kalmak isteyen Fenerbahçe, Valencia karşısında mutlak kazanmak istiyor. Valencia Basket ise kazandığı 13 maçla onuncu sırada bulunuyor. İki takım arasında İspanya'da oynanan karşılaşmayı Valencia 77-74 kazanmıştı.

    FENERBAHÇE BEKO - VALENCİA MAÇI NE ZAMAN?

    Fenerbahçe Beko - Valencia Basket maçı 14 Mart 2024 tarihinde Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak. Mücadele, saat 20.45'te başlayacak ve S Sport'tan canlı yayınlanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow