hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray Ekmas - Ludwigsburg Basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Galatasaray Ekmas - Ludwigsburg Basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Galatasaray Ekmas, Basketbol Şampiyonlar Ligi Son 16 J Grubu’nda 5. maç gününde MHP Riesen Ludwigsburg ile karşı karşıya gelecek. Son 16 turunun J grubunda yer alan Galatasaray, bu grupta MHP Riesen Ludwigsburg, Telekom Baskets Bonn ve JDA Dijon ile mücadele ediyor. Temsilcimizin grupta bir galibiyeti ve üç yenilgisi bulunuyor. Peki, Galatasaray Ekmas - Ludwigsburg Basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçla ilgili bilgiler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu heyecanı, bu akşam oynanacak müsabakalarla birlikte başlıyor. J grubundaki beşinci maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, sahasında Alman ekibi MHP Riesen Ludwigsburg’u ağırlıyor. Galatasaray Ekmas, son olarak grubun güçlü takımlarından Telekom Baskets Bonn’u 98-85 mağlup ederek rakibine ilk mağlubiyetini yaşattı. Alman ekibi ile deplasmanda oynanılan ilk maçı ev sahibi takım 100-80 kazandı. Dört maçta sadece bir yenilgi alan Ludwigsburg ekibi ise son olarak JDA Dijon ile evinde oynadığı maçı 71-59 kazandı.

    GALATASARAY EKMAS - LUDWİGSBURG BASKETBOL MAÇI NE ZAMAN?

    Sinan Erdem Spor Salonu’nda 12 Mart Salı günü oynanacak olan mücadele saat 20.00’de başlayacak. Maç Tivibu Spor 1’den canlı olarak yayınlanacak. Bu maçın ardından Galatasaray Ekmas, ligdeki Bursaspor müsabakasına hazırlanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow