hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Olimpia Milano - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Olimpia Milano - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Turkish Airlines EuroLeague'de çift maç haftasının ikinci etabı olan 31. hafta müsabakaları oynanıyor. Temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, deplasmanda Olimpia Milano'ya konuk olacak. EuroLeague’de son olarak Barcelona’yı mağlup eden sarı- lacivertliler, Olimpia Milano karşısında deplasmanda kazanmayı hedefliyor. Peki, Olimpia Milano - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın yayın bilgileri.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe Beko’da Barcelona galibiyeti sonrası gözler Olimpia Milano maçına çevrildi. Fenerbahçe Beko son dönemde aldığı galibiyetlerle beraber puan sıralamasında dördüncü sıraya kadar yükseldi. Temsilcimiz Avrupa’da oynadığı 30 karşılaşmada 19 galibiyet ve 11 mağlubiyet aldı. EuroLeague 31. haftada sarı-lacivertliler, İtalya takımına konuk olacak. Bu akşam gözler Fenerbahçe’nin yıldızlarında olacak.

    OLİMPİA MİLANO - FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN?

    EuroLeague 31. haftadasında Olimpia Milano - Fenerbahçe karşılaşması 22 Mart Cuma günü saat 22.30’da başlayacak. Mediolanum Forum'da oynanacak karşılaşma S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertli ekip bu maçın ardından normal sezonda çıkacağı 3 mücadelenin ikisinde iç sahada ALBA Berlin ve Anadolu Efes'le karşılaşıp son maçını deplasmanda Yunanistan temsilcisi Olympiakos'la oynayacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow