hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Partizan - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Partizan - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
    expand

    Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 27. haftasında bugün Sırbistan temsilcisi Partizan ile karşı karşıya gelecek. Anadolu Efes ile Partizan, Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda 16. kez rakip olacak. İki takım arasında oynanan 15 müsabakanın 8'ini lacivert-beyazlılar, 7'sini ise Sırbistan temsilcisi kazandı. Peki, Partizan-Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Partizan-Anadolu Efes maçına dair ayrıntılar...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    THY Avrupa Ligi’nde Anadolu Efes, Partizan’a konuk oluyor. Lacivert-beyazlı takım, sezonun ilk yarısında Sırp ekibi ile sahasında oynadığı karşılaşmayı 100-94 kazandı. Haftaya 14. sırada giren lacivert- beyazlılar, rakibini deplasmanda mağlup etmek istiyor. Tomislav Mijatovic’in öğrencileri Euroleague’de son olarak Makkabi Tel Aviv karşısında kazanmıştı.

    PARTİZAN - ANADOLU EFES MAÇI NE ZAMAN?

    Anadolu Efes, Partizan maçı 29 Şubat'ta Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki Stark Arena'da oynanacak. Mücadele 22.30’da başlayacak ve karşılaşma S Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Anadolu Efes, Partizan müsabakasıyla Avrupa kupalarında 828. maçını oynayacak. Tarihinde Avrupa'da çıktığı 827 maçta 466 galibiyet alan lacivert-beyazlı takım, 361 yenilgi yaşadı. Anadolu Efes, 2001-2002 sezonundan bu yana mücadele ettiği THY Avrupa Ligi'nde ise 580. kez sahne alacak. Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda çıktığı 579 mücadelenin 309'unu kazanan lacivert-beyazlılar, 270'inden ise mağlubiyetle ayrıldı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow