hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Real Madrid - Fenerbahçe Beko Basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Real Madrid - Fenerbahçe Beko Basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    THY Avrupa Ligi'nin 28. haftasında Fenerbahçe Beko deplasmanda Real Madrid ile heyecan dolu bir maça çıkacak. Basketbol tutkunları Euroleague’de 28. hafta mücadelesinin başlangıç saati ve yayıncı kuruluşunu merak ediyor. Euroleague'de lider durumda bulunan Real Madrid'i yenerek, çıkışını sürdürmek isteyen Fenerbahçe Beko galibiyet için parkede olacak. Peki, Real Madrid - Fenerbahçe Beko Basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın yayın bilgileri.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonu 28. hafta maçında Real Madrid’e konuk oluyor. Fenerbahçe Beko, 27 haftada aldığı 16 galibiyet ve 11 yenilgi ile ligde yedinci sırada bulunuyor. Real Madrid ise 22 galibiyet ve 5 mağlubiyetle liderlik koltuğunda oturuyor. İki takım arasında İstanbul'da oynanan ve uzatmalara giden karşılaşmayı Fenerbahçe Beko, 100-99 kazanarak rakibine bu sezon ilk yenilgisini tattırmıştı. Sarı lacivertliler, Turkish Airlines EuroLeague’de oynadığı son maçta ise Baskonia'yı 111-96 mağlup etti.

    REAL MADRİD-FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN?

    Wizink Center'da oynanacak Real Madrid - Fenerbahçe Beko müsabakası bu akşam TSİ 22.45'te başlayacak. Karşılaşma S Sport'tan canlı yayınlanacak. Mücadeleyi Damir Javor (Slovenya), Mehdi Difallah (Fransa), Milivoje Jovcic (Sırbistan) hakem üçlüsü yönetecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow