hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alanyaspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Lig Alanya TS maçı…

    Alanyaspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta Süper Lig Alanya TS maçı…
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Süper Lig’de üçüncü sıradaki konumunu sağlamlaştırmak isteyen Trabzonspor deplasmanda Alanyaspor’a konuk olacak. Beşiktaş’ın puan kaybettiği haftada Trabzonspor Alanya deplasmanında galip gelirse Beşiktaş’la arasındaki puan farkını 3’e çıkaracak. Peki, Alanyaspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Lig’de alt sıralardan kurtularak düşme potasından uzaklaşmak isteyen Alanyaspor kendi evinde Trabzonspor’u konuk edecek. Ev sahibi ekip son 6 maçta 5 kez berabere kaldı ve 1 kez mağlup oldu. Trabzonspor ise son 4 resmi maçını kazandı. İki ekibin de karşılaşmadan 3 puan almak için mücadele edeceği maç haftanın kapanış müsabakası olacak.

    ALANYASPOR TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    4 Mart 2024 Pazartesi günü oynanacak olan mücadele saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşma Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Müsabakada hakem Volkan Bayarslan ve yardımcıları görev alacak.

    DİKKAT ÇEKEN KIRMIZI KART İSTATİSTİĞİ

    İki takım arasında oynanan son 10 maçta tam 6 kez kırmızı kart çıktı. 3 kırmızı kart Alanyasporlu futbolculara 3 kırmızı kart ise Trabzonsporlu futbolculara gösterildi.

    İki takım arasındaki son 10 maçta 5 kez galip gelen taraf Trabzonspor olurken 2 kez de Alanyaspor maçı galibiyetle tamamladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow