hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ali Koç: Vereceğimiz kararda kan, ter, gözyaşı olacak; bu kesin

    Ali Koç: Vereceğimiz kararda kan, ter, gözyaşı olacak; bu kesin
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Ali Koç, olağanüstü genel kurula ve Trabzonspor maçında yaşananlara dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali Koç; 2 Nisan'da alacakları kararda önlerinde kötü, daha kötü ve çok daha kötü olmak üzere 3 seçenekleri olduğunu belirtti. 

    Habertürk'te yer alan habere göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda bir grup gazeteciye açıklamalarda bulundu ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

    Ali Koç; 17 Nisan'daki maçta ve sonrasında yaşanan olayların Trabzonspor tarafından organize edildiğini söyleyemeyeceğini ve Fenerbahçe’nin puan kaybedip şampiyonluğu kaybetmesi üzerine planlandığını belirtti. Koç, olaylarda güvenlik zafiyetinin de payının olduğunu aktardı.

    "İSMAİL KARTAL'A 'YETKİ SİZİNDİR" DEDİM"

    Sarı-lacivertli kulübün başkanı, Trabzonspor maçının 60'ıncı dakikası sularında telefonla İsmail Kartal'a ulaştığını ve "yetki sizindir, isterseniz takımı sahadan çekebilirsiniz" dediğini vurguladı. 

    "KÖTÜ, DAHA KÖTÜ, ÇOK DAHA KÖTÜ"

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başkan Koç, 2 Nisan'daki olağanüstü genel kurulda alacakları muhtemel kararlara dair ise "Bu iş iki kulübün doğal rekabetinden çıkartıldı. Birileri futbol üzerinden toplumsal sıkıntı mı üretmeye çalışıyor? Bu olayın ardından önümüzde üç seçenek var; kötü, daha kötü, çok daha kötü… Vereceğimiz kararda kan, ter, gözyaşı olacak; bu kesin" şeklinde konuştu.

    "SPONSORLAR KATKILARINI SÜRDÜRECEK"

    Koç, "Sponsorlarımız 20 milyon euro'luk katkılarını sürdüreceklerini taahhüt altına aldılar. Olaya 1 ve 0 olarak bakmıyoruz. Birden fazla seçeneği üyelerimize sunacağız. Futbol faaliyetlerini bir süreliğine kapatmak da seçeneklerden biri, bir sene lig haklarımızı dondurmak da. Sadece bir şeyin net bilinmesini istiyoruz ki; hiçbir şey olmamış gibi devam etmeyeceğiz" dedi. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow