hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ancelotti, Modric ve Arda Güler için idmanı durdurdu

    Ancelotti, Modric ve Arda Güler için idmanı durdurdu
    expand
    KAYNAKMilliyet

    Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Manchester City'i evinde ağırlayacak olan Real Madrid dev maç öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. İspanya basınında yer alan habere göre; Carlo Ancelotti, hazırlıklar sırasında Modric ve Arda Güler sebebiyle idmanı durdurdu. İşte o duraklamanın nedeni...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Arda Güler, Real Madrid'in UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Manchester City'e karşı oynayacağı ilk maçın kadrosuna alındı.

    Real Madrid, bu akşam saat 22.00'de son şampiyon Manchester City'yi konuk edecek. Santiago Bernabeu'daki karşılaşma nefesleri kesecek.

    ANCELOTTI ANTRENMANI DURDURDU; ARDA VE MODRIC İLE KONUŞTU

    Defensa Central'de yer alan habere göre; Manchester City maçı öncesi gerçekleşen idmanda Carlo Ancelotti, antrenmanı durdurup Arda Güler ve Luka Modric ile konuştu.

    Haberde şu ifadelere yer verildi: "İdmanda bir atakta Luka Modric orta sahayı topla birlikte geçti ve topu Arda'ya aktardı. Türk orta saha oyuncusu ise sol ayağıyla Joselu'nun istediği gibi gol atması için harika bir asist yaptı. Bu organize hücum, idmanda bulunan herkes tarafından alkışlandı."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow