hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Barcelona PSG maçı hangi kanalda, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi rövanş maçı!

    Barcelona PSG maçı hangi kanalda, saat kaçta Şampiyonlar Ligi rövanş maçı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda önemli bir galibiyet elde ederek yarı final için avantajı yakalayan Barça bu kez kendi evinde PSG’yi konuk edecek. Skor ve saha avantajı ile karşılaşmaya çıkacak olan İspanyollar müsabakadan her türlü galibiyet ya da beraberlikle ayrılması halinde yarı finale adını yazdıran taraf olacak. Peki, Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şampiyonlar Ligi’nde ilk yarı finalistler bu gece oynanacak 2 karşılaşma ile belli olacak. Atletico Madrid ile B. Dortmund’un karşı karşıya geleceği gecede Bacelona da PSG’yi konuk edecek. İki ekibin karşı karşıya geleceği maç öncesinde Barcelona’da kart cezalısı olan Andreas Christensen ve Sergi Robeto kadroda yer almıyor. PSG’de ise Kimpembe dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

    İlk maçı deplasmanda 3-2 kazanan Barcelona önemli bir avantaj yakalamıştı. Güçlü kadrosu ile deplasmanda zoru başarmak isteyen PSG ise en kötü ihtimalle 1 farklı galip gelerek müsabakayı uzatmalara götürmek için sahada olacak. Konuk takım 2 veya daha fazla farklı skor elde ederse turu atlayan taraf olacak.

    BARCELONA PSG MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Şampiyonlar Ligi’ndeki çeyrek final rövanş mücadelesi 16 Nisan 2024 Salı günü oynanacak. TSİ saat 22.00’de başlayacak olan maç Exxen dijital yayın platformu üzerinden canlı olarak takip edilebilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow