hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş'ta sağ bek gelişmesi! Svensson'a fırsat doğdu...

    Beşiktaşta sağ bek gelişmesi Svenssona fırsat doğdu...
    expand

    Beşiktaş'a ara transfer döneminde imza atan fakat gösterdiği performansla beklentilerin altında kalan Svensson, Fernando Santos'un ayrılığının ardından Serdar Topraktepe'nin gelişini fırsat bildi. Norveçli futbolcu, Ankaragücü maçında etkili oyunuyla teknik heyetten geçer not aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Jonas Svensson geldiği günden bu yana en iyi performansını Ankaragücü maçında gösterdi. Fernando Santos, kendisi göreve gelmeden önce alınan Norveçli futbolcuyu beğenmediği için genellikle kulübede oturtmuştu. Portekizli çalıştırıcının görevden ayrılmasının ardından Svensson'a yeni bir şans doğdu. Oyuncu da bu şansı iyi değerlendirmek ve takımda kalmak istiyor.

    DEĞERLENDİRME SEZON SONUNDA

    Ankaragücü maçında girdiği 9 ikili mücadelenin 7'sini kazanan, 3 hava topunun 2'sini alan 31 yaşındaki bek, 3 top kapma, 4 uzaklaştırma, 1 pas arası, 1 şut engelleme istatistikleriyle savunmada üzerine düşeni yaptı. Sabah'ın haberine göre; siyah-beyazlı idarecilerin ve teknik heyetin de oyuncuya kendini göstermesi için fırsat tanıdığı, performansını artırarak devam ettirmesi durumunda sağ bek transferinden vazgeçilebileceği aktarıldı. Svensson ile ilgili değerlendirme sezon bitiminde performansına göre yapılacak.

    KARİYERİNDE 4 KUPA VAR

    Rosenborg ve AZ Alkmaar formalarını giydikten sonra Adana Demirspor'un yolunu tutan Jonas Svensson, ara transfer döneminde bedelsiz bir şekilde Beşiktaş'a geldi. Siyah-beyazlı formayla toplamda 9 maçta (7 Süper Lig, 2 Ziraat Türkiye Kupası) forma giydi. 31 yaşındaki futbolcunun kariyerinde Rosenborg ile 2 lig, 2 de Norveç Kupası olmak üzere toplam 4 şampiyonluğu bulunuyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow