hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe 90+6'da Batshuayi ile kazandı

    Fenerbahçe 90+6da Batshuayi ile kazandı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, sahasında Kasımpaşa'yı 90+6'da attığı golle 2-1 yendi. Mert Hakan Yandaş, Süper Lig kariyerindeki ilk frikik golünü Kasımpaşa'ya karşı attı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kasımpaşa 58'de Porozo ile öne geçti. 64'te Mert Hakan Yandaş, frikikten attığı golle skoru eşitledi. Fenerbahçe, 90+6'da penaltı kazandı. Penaltı atışında kaleciyi geçemeyen Batshuayi, dönen topu ağlara gönderdi ve takımına galibiyeti getirdi.

    Kasımpaşa Sportif Direktörü Serkan Reçber, hakemlere itirazı nedeniyle maçın ardından kırmızı kart gördü.

    Fenerbahçe'de sarı kart gören Alexander Djiku, Hatayspor karşısında cezalı duruma düştü.

    77. dakikada oyundan alınan Dzeko, doğrudan soyunma odasına gitti. 60'ta kenara gelen Krunic'i ise taraftarlar ıslıkla protesto etti.

    3 önemli eksik vardı

    Fenerbahçe, Kasımpaşa maçında sakatlıkları dolayısıyla 3 oyuncusundan yararlanamadı. Sarı-lacivertlilerde uzun süreli sakatlığı bulunan Joshua King’in yanı sıra son yapılan antrenmanda adalesinden sakatlanan İrfan Can Kahveci ve yine antrenmanda bir sakatlık yaşayan Bright Osayi-Samuel, Kasımpaşa maçının kadrosuna alınmadı.

    Fenerbahçe’nin Brezilyalı oyuncusu Fred, Süper Lig'in 21'inci haftasında 21 Ocak Pazar günü Samsunspor ile oynanan maçta sakatlanmış ve daha sonra yapılan kontrollerde sağ bacak uyluk ön bölgesinde tendonunda yırtık tespit edilmişti. Sakatlığını atlatarak salı günü saha çalışmalarına başlayan Brezilyalı oyuncu, son 4 antrenmanın bir bölümünde takımla çalışmış ve daha sonra bireysel çalışmalarını sürdürmüştü. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 30 yaşındaki oyuncuyu Kasımpaşa karşısında riske etmeyerek maç kadrosuna almadı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow